Απάντηση: Απορρίφθηκαν οι προσφυγές κατά του αντικαπνιστικού νόμου
αφου ο νομος δεν εφαρμοζεται αποδεδειγμενα...γιατι να μην βρεθει ενας τροπος να ειναι και οι δυο πλευρες ευχαριστημενες...μαγαζια για καπνιστες και μαγαζια για μη καπνιστες...!!!ετσι και εμεις οι καπνιστες δεν θα νιωθουμε οτι κλεβουμε παγκαρι εκκλησιας...αλλα και οι μη καπνιστες δεν θα μας τρωνε στην μαπα...!!!οσο για το εξωτερικο που λετε...το ανεχεσαι...το σεβεσαι...γιατι εισαι φιλοξενουμενος...και ισως εισαι εκει για διακοπες (αρα λιγες μερες)...οποτε το βλεπεις και σαν novelty των διακοπων σου...στο σπιτι σου θελεις να ζεις οπως εχεις μαθει...δυστηχως η ανομια στην Ελλαδα σου επιτρεπει να το κανεις εις βαρος συμπολιτων σου (μη καπνιστες)...απο την αλλη αν δινοταν η επιλογη ο καπνιστης θα ηθελε να καπνιζει οταν ειναι στην ταβερνα, οταν πινει το ποτο του ή τον καφε του...σιγουρα χωρις αυτο να ειναι εις βαρος των συμπολιτων του...το κακο με την ανομια...ειναι οτι ο λαος συνηθιζει να μην ακολπουθει τους νομους και αυτο ειναι το χειροτερο ολων...περα παντα απο την ενοχλησει των συμπολιτων μας...π.χ εγω θα ηθελα να μην ενοχλω κανεναν και να μπορω να πινω το ποτο μου χωρις να κρυβομαι ή χωρις το ενδεχομενο να πληρωσω προστημο...και Κυριως να μην νιωθω οτι ενοχλω τον διπλανο μου...για μενα η λυση ειναι η επιλογη...και οχι η απαγορευση...
|