![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
μαζι με την παραγγελια που περιμενεις.....θα στοκαρεις και καποια κομματια ?
ή θα φερνεις μονο κατα παραγγελια........ και εκτος αυτης που περιμενεις και εχεις ενημερωσει απο την αρχη για τον χρονο παραδωσης .............οι υπολοιπες μετα τον Γεναρη τι χρονο παραδωσης θα χουν περιπου ? ευχαριστω |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ενοείς αν παραγείλη κάποιος μετά τον Γενάρη? Θα υπάρχει και στόκ απλα θα είναι στις πιο κινήσιμες διαστάσεις! Last edited by panelast; 23-11-2012 at 16:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() για τις κινησιμες διαστασεις μιλαω......αν κατι κοντευει να τελειωσει και εχει ζητηση φανταζομαι θα το φερνεις πριν τελειωσει δεν θα μενεις χωρις και καποιος που θελει θα περιμενει για 1-2 μηνες? απλα τωρα υπαρχει μια καθυστερηση λογο οτι τωρα ξεκινας.... σωστα καταλαβα? |
|
|
|||
|
|||
|
Ξέρεις τι γίνετε είναι αρχή ακόμη και δεν ξέρω πώς θα πάει και τι ζήτηση θα έχω!
Αν δω ότι έχω ζήτηση θα πάρω ευνοείτε αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ κάτι ακόμη. Γιαυτό και πέρνω κάποια stock για να μπορώ να εξυπηρετήσω. Βλέποντας και κάνοντας..!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η τιμη ειναι πολυ σημαντικη σε αυτο και την εχεις, τωρα πως θα το δουλεψεις εσυ ξερεις! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τι δουλειά κάνουμε χαχα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ενδιαφερομαι ..........δεν κανω τις ερωτησεις απο χομπι!(το λεω για να μην παρεξηγηθω) μακαρι να υπαρχει ζητηση και να δουλεψεις ......δειχνεις ενδιαφερον και αυτο φαινεται...... φυσικα και η τιμη ειναι super......αλλα παιζει ρολο και η ποιοτητα (του ελαστικο) που θα φανει με τον καιρο απο τους χρηστες..... καλες δουλιες & θα τα πουμε απο το νεο ετος! Last edited by GAGARIN; 23-11-2012 at 22:22. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|