Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από billy the kid
Φιλε να εισαι σιγουρος πως αν για καποιο λογο ο εργοδοτης θελει να φυγει απο την Ελλαδα, θα το κανει και χ@στ@κε για τους εργαζομενους του. Υπαρχουν αρκετα παραδειγματα γι αυτο. Αν καποιος εργοδοτης εχει πραγματικο προβλημα, ο εργαζομενος θα βαλει πλατη και θα δεχτει και μειωσεις αν χρειαστει προκειμενου να μην απολυθει ο συναδελφος η να κλεισει η επιχειρηση. Κι εγω δουλευω και στον ιδιωτικο τομεα και ο εργοδοτης μας κανει δευτερη φορα μειωσεις, οχι γιατι δεν παει καλα η επιχειρηση (ισα ισα βγαζει εκατομηρια) αλλα γιατι με τοσα σπιτια που εχει φτιαξει, εχει να πληρωσει περισσοτερα χαρατσια, κι αφου του δινει το δικαιωμα και ο νομος γιατι να μη το κανει? Εσυ δηλαδη τωρα πιστευεις πως το ΙΚΕΑ εχει ζημιες? Η πιστευεις πως την ενδεχομενη μειωση κερδοφοριας μιας επιχειρησης πρεπει υποχρεωτικα να τη πληρωνει ο εργαζομενος?Η θελεις να εργαζεσαι παση θυσια, εστω και με μισθους Βουλγαριας, Αλβανιας και Τουρκιας οπως λες, δηλαδη να πεινας...Συγνωμη για το υφος, απλα καποια πραγματα ειναι αυτονοητα για εμενα.
|
Το ύφος σου δεν έχει τίποτα. Μια χαρά τα λες και είμαι μαζί σου. Αλλά μέχρι εκεί που με παίρνει
Η θελεις να εργαζεσαι παση θυσια,
Ναι θέλω να εργάζομαι πάσει θυσία. Γιατί τώρα στα 43 μου αν απολυθώ εγώ και η γυναίκα μου δεν έχουμε κανένα να μας ταίσει
με μισθους Βουλγαριας, Αλβανιας και Τουρκιας οπως λες, δηλαδη να πεινας
Δεν είπα να πληρώνομαι με μισθούς Βουλγαρίας. Ο εργοδότης θα πάει στην Βουλγαρία για να πληρώνει τους Βούλγαρους με μισθούς πείνας.
Αν πάλι δεν το κατάλαβες να το ξαναεξηγήσω.
ισα ισα βγαζει εκατομηρια
Μακάρι να κονομάει για να έχει να με πληρώνει. Μερικοί σκέφτονται να τον γ@μισ@υμε τον π@ύστη το αφεντικό. Αλλά μετά δεν σκέφτονται οτι το αφεντικό την έχει την μπάζα του. Αυτοί οι κακομίριδες θα πεινάσουν αν το κλείσει το ρημάδι του το αφεντικό.
Εσυ δηλαδη τωρα πιστευεις πως το ΙΚΕΑ εχει ζημιες?
Μακάρι να μην έχει ζημιές.Γιατί αν αρχίσει να έχει ζημιές θα τα μαζέψει και θα φύγει.