![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Πασχάλης έχει δίκιο παίδες .,θα παίζει πολύ κρύο.,.,
αν το κάνουμε νωρίς.,. θυμηθείτε τον Αύγουστο στο στραβόρεμα όσοι ήταν.,.,., καλύτερα να ιδρώσουμε λίγο παραπάνω .,.,λέω ., παρά να το δαγκώσουμε..,., άλλα τεσπα ας αποφασιστεί .,να είναι καλύτερα για όλους.,., όποτε και γίνει εγώ είμαι μέσα.,., Last edited by tattoopanther; 07-01-2013 at 13:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Το κρύο το αντιμετωπίζεις - φυσικά μέσα σε λογικά πλαίσια- την ζέστη και την σκόνη όμως όχι ..
Αν είναι 3ημερο με σκηνές υπάρχει θέμα κουβαλιματος... Δεν αρχίζουμε να γράφουμε πως το έχει στο μυαλό του ο καθένας -το trophy- για να δούμε αν υπάρχει κάτι κοινό σαν σκέψη... Δηλ θα είναι κάτι σαν μια μεγάλη χωμάτινη βόλτα...?!? Ή κάτι διαφορετικό...?? Γιατι η λέξη trophy από μονής της παραπέμπει άλλου .. Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
..,μια κατασταλαγμένη πιστεύω άποψή
θα βγεί απο μας Τετάρτη.,., που θα το ξανακουβεντιάσουμε .,., όσοι Βόρειοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ μην λείψετε απο τις μπύρες τις Τετάρτης.,., ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω στο μυαλο μου τις τελευταιες μερες του Μαιου
με φεγγαραδα ανεκτες θερμοκρασιες και λιγη λασπη φυσικα!! Οχι σαν Trophy με επαθλα και αλλα τερτιπια ουτε σαν αγωνα. Κατι σαν γιορτη στα Βουνα, σαν προσπαθεια συνευρεσης σε πραγματικο χωρο και χρονο οσων αγαπουν τις βολτες στα χωματα με μοτοσυκλετες που φτιαχτηκαν γι/αυτο!! Εκτος απο το αρχικο σκληρο πλανο που ειχα δημοσιευσει μπορουμε να φτιαξουμε και ενα διημερο που θα εχει ως αφετηρια τα χωρια της λιμνης Πλαστηρα και θα περιδιαβαινει μερικες απο τις ομορφοτερες διαδρομες της Πινδου. Αυτο εξασφαλιζει 2 διανυκτερευσεις στο ιδιο σημειο και φυσικα βολτες ολη μερα Σαββατο και Κυριακη στα γυρω Βουνα μεαδειες απο μπαγκαζια μοτοσυκλετες! Παρτυ δηλαδη με φοντο τη Νιαλα τα Αγραφα τον Ταυρωπο!! Επισης προκαλει και τους καθαρα ασφαλτινους του forum να στησουν το δικο τους παρτυ στις γυρω ειδικες(Μεσοχωρα-Περτουλι-λιμνη Σμοκοβου) Δυστυχως θα πρεπει να σχεδιαστουν οι διαδρομες επι χαρτου μιας και δε γινεται λογος για επιτοπια ερευνα λογω κοστους. Οσον αφορα το ελευθερο camping ολο και καποιο δημαρχο θα βρουμε εκει κοντα που να πιστεψει αυτο που θελουμε να κανουμε και να μας παραχωρησει εναν χωρο. Υπαρχει και το καταφυγιο της Νεραιδας που ομως δεν θυμαμαι ποσους μπορει να κοιμησει μεσα ενω εξω υπαρχει χωρος και για σκηνακια! Προχωραμε και βλεπουμε.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Trophy δεν παίζει! Μην παρασυρόμαστε από τα βιντεάκια ....
![]() Τα trophy προϋποθέτουν ανθρώπους έξτρα που θα τα σχεδιάσουν και θα τα υλοποιήσουν! Λέμε για αρκετά λ7 και χρόνο. Για βόλτα χωμάτινη διαρκείας μιλάμε ![]() Επιμένω αρνητικά για τα 2 τελευταία ΠΣΚ του Μαΐου, λόγω Ράλυ Ακρόπολις. Προσωπικά δηλώνω εκτός από τώρα, αν καταλήξετε για τότε. |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ κι εγώ με τον Πασχάλη, επί της αρχής ...
Δεδομένου ότι μπορεί να μαζευτούμε πάνω από 20 μηχανές με μπαγκάζια (λόγω διανυκτερεύσεων) από όλη την Ελλάδα, ενώ δεν προβλέπεται να έχουμε κάποια υλικο-τεχνική "υποστήριξη" τύπου BMW Trophy, θα πρόκειται μάλλον για μια μεγάλη χωμάτινη εκδρομή - βόλτα στην Πίνδο οπότε ίσως θα πρέπει να έχουμε ένα σημείο συγκέντρωσης - αναφοράς - εξόρμησης (ή εξορμήσεων) και βλέπουμε ... Κι η ιδέα να σχεδιάσουν (επί χάρτου) οι μεν (βόρειοι πχ) για τους δε (νότιους πχ) και αντίστροφα διαδρομές "έκπληξη" δεν είναι καθόλου κακή ... Κι όποιοι χαθούνε στο βουνό, κερνάνε μπύρες και τσίπουρα τους άλλους, όταν βρεθούνε ξανά ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"Trophy" σε εισαγωγικά, θα είναι ΜΟΝΟ στην περίπτωση που θα υπάρχουν άτομα πρόθυμα να τρέχουνε για την διοργάνωση, χωρίς να συμμετέχουν στην βόλτα, διότι θα πρέπει να προετοιμάζουν τα της οργάνωσης και των διανυκτερεύσεων.
Θα μπορούσε να ονομαστεί Trophy, αν κάποιοι με πιο συγκεκριμένες και περισσότερες γνώσεις πάνω σε οδήγηση εκτός δρόμου, στήνανε σε κάθε διανυκτέρευση κάτι διαφορετικό, αλλά κάποια στίγματα διαγωνισμού ( όχι όμως προς θεού σε διαγωνισμό με χρόνο και με ταχύτητα). Θα μπορούσε να είναι κάτι σαν το orizon unlimited, δηλαδή σε κάθε διανυκτέρευση κάποιοι να παρουσιάζουν πρακτικές που να έχουν σχέση με το ταξίδι περιπέτειας, όπως τεχνικές φορτώματος μοτοσυκλέτας, αλλαγής ελαστικού, τεχνικές οδήγησης, τεχνικές έκτακτης περίπτωσης, πρώτες βοήθειες, προβολές ταξιδιών από τους πολυταξιδεμένους του Forum! Και για να είναι περιπέτεια, καλό είναι ότι θα χρησιμοποιείσουμε να το κουβαλάμε μαζί μας, προμήθειες, σκηνάκια, κατσαρολικά... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και τίγκα φορτωμένος και χώμα λιγο δύσκολο .. Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Θείε
![]() αλλά αν είχαμε σταθερή βάση για διανυκτέρευση, ή θα ήταν σε ξενώνα (οπότε... πάπαλα η έννοια περιπέτεια) ή θα έπρεπε κάποιος να φιλάει - προστατεύει τα πράγματά μας και την κατασκήνωσή μας! Τα αληθινά εργαλεία πάνε και φορτωμένα στο χώμα, όχι σαν κάτι τεράστια, γυμνά BMX (λέγε με HP) χωρίς σχάρα... ![]() Last edited by ckalfas; 07-01-2013 at 16:39. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|