![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Απο την Ένωση βενζινοπωλων το ποσοστό αποκλισης είναι 0,5% το νόμιμο αλλα σε τυχόν έλεγχο τους αναγνωρίζουν εώς 1%. Αντε βρες ακρη
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ποσο μαλιστα που τωρα πλεον οι πωλησεις απο τα πετρελαια θερμανσης εχουν πατωσει ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω πεισθεί απόλυτα κ από καιρό, ότι με κλέβουν,
και η "εργασία" του Αλέξανδρου μου δίνει μια μεγάλη επιβεβαίωση... Αλέξανδρε μπράβο σου για τον κόπο που έκανες να τσεκάρεις τόσο λεπτομερώς την υπόθεση καύσιμα.... αλλά και για την δημοσίευση, μας δίνεις ένα κουράγιο να μην ανεχόμαστε την κλεψιά και την κροιδία.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τρίτη βραδυ στον ΣΚΑΙ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή κάποιος μου είπε μέσω πμ ότι μια φωτό μιας αντλίας δεν αποδεικνύει κάτι, πάρτε και τα λοιπά στοιχεία σε κολάζ.
Κοιτάχτε χάλι!!!! 24,14 λίτρα σε 22άρι ρεζερβουάρ σε μηχανάκι που πήγε στο πρατήριο εν λειτουργία κι όχι σπρώχνοντας! ![]() Τα στοιχεία είναι κρυμμένα επίτηδες μέχρι να βγάλω άκρη με το υπουργείο ανάπτυξης και με τα κλιμάκια ελέγχων. ![]() Last edited by ALX; 13-01-2013 at 13:30. |
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο Άλεξ για τον κόπο σου να καταγράψεις τόσα στοιχεία
αλλά και να μας ενημερώσεις - αναλυτικότατα - για τις ενέργειές σου ... ![]() .
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Η αντλία μπορεί να παραμένει γεμάτη με τά το φουλάρισμά μας, αλλά ήταν ήδη γεμάτη - απ' τον προηγούμενο - και πριν το δικό μας φουλάρισμα ... Άρα, εκεί δεν έχουμε απώλεια ... Ίσως να συμβεί αυτό που λες, στον πρώτο που θα βάλει βενζίνη το πρωί, με το άνοιγμα του πρατηρίου ... Κι αυτό θα γίνει, αν ο πρατηριούχος το βράδυ αδειάσει τις μάνικες σε μπετονάκι ... Αν κι αυτό πιστεύω πως είναι σχετικά δύσκολο, γιατί για ν' αδείασει όλη η μάνικα, θα πρέπει να "πάρει αέρα" από κάπου ... Θα μου πεις πως όλα είναι πιθανά, αλλά το βρίσκω τραβηγμένο - χωρίς να το αποκλείω ... Υ.Γ. Αυτή η μοντίφα - με το άδειασμα της μάνικας - "θα μπορούσε" να γίνεται με τα βυτιοφόρα κ το πετρέλαιο θέρμανσης ... Σ' αυτά όμως - εν αντιθέσει με τις μάνικες βενζίνης - υπάρχει η δυνατότητα αναρρόφησης του καυσίμου απ' το βυτίο, όσης ποσότητας έχει μείνει στoν σωλήνα ... (καμιά φορά ΚΑΙ από την δεξαμενή που μόλις σου γέμισε ... ![]() Κι εκεί, μιλάμε για ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΕΕΕΕΕΣ ποσότητες, μιας και οι σωλήνες είναι δεκάδες μέτρα ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Θαυμασα και το ποσο εχεις ψαξει το θεμα αλλα κυριως την υπομονη σου για να κανεις το ολο πειραμα...ευχαριστουμε που μας εδωσες στοιχεια κατανοητα και χρησιμοποιησιμα...respect..
|
|
|||
|
|||
![]()
μονο η διαδικασια που εκανες για να το αποδειξης ευγε!!ολοι ειναι κλεφτες!!
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|