![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γερά.,.,.,οργώστε όλα τα βουνα .,. τα φαράγγια .,., τσι παραλίες.,.,., και ακόμη παραπἔρα.,.,.,., |
|
|
|||
|
|||
|
σε κάθε φώτο που ανεβάζω το ίδιο σκέφτομαι....ρε πως την παλεύω με τον σάκο στην πλάτη..... ![]() ![]() ![]() .......κοιτά αν σου πω ναι με κούρασε θα σου πω ψέματα,αν σου πω όχι πάλι ψέματα θα πω.....συμπεράσματα δικά σου.....μάλλον θα είχα την ελευθεριά να κάνω πολλά περισσότερα χωρίς αυτόν.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Φοβερή βόλτα με απίστευτες λεπτομέρειες.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εκπληκτικές εικόνες ,σε ένα τοπιό άγριο
![]() Βουνό και θάλασσα ,είναι συνδυασμός πρόκληση ![]() Δήλωνω φανατικός των Αστερουσιων ,αν και δεν έχω πάει. Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή ![]() Μπράβο παιδιά ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Για τη σκηνή:
Μάνο, είσαι ποιο γρήγορος, Γιάννη, έχεις καλύτερες δικαιολογίες. Για το βίντεο της 4της μέρας: Πολύ μου αρέσει το Κρητικό θέμα στη μουσική. Πολύ μου άρεσε που κατάφερες Μάνο να χωρέσεις και εδώ μια μέρα σε 12 λεπτά βίντεο. Δίνεις μια πολύ καλή ιδέα της διαδρομής. Μάλιστα κάποια σημεία αγανάκτησα να τα γνωρίσω έτσι πράσινα που ήταν. Είχα πάει μόνο άνοιξη φθινόπωρο και όλα ήταν κίτρινα τότε, όχι πράσινα .Α, και ο δρόμος Καπετανιανά - Τρυπητή 3Α χώμα αυτή τη φορά ε; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό μας έμεινε φίλε, προσπαθούμε να το κάνουμε καλά!Ευχαριστούμε Βασίλη. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Το άλλο με τις "δικαιολογίες" το αφήνω ασχολίαστο!! ![]() Όσο για τις πρασινάδες.. σκέφτεσαι κάτι για το άλλο Σ/Κ; Και by the way.. Λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου καθυστερούμε λίγο αλλά δεν σας έχουμε ξεχάσει! Απόψε θα κάτσω να δω αν τελειώσω με τις φωτογραφίες της 5ης μέρας.. Για τα κείμενα... έχει ο Θεός!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τέλεια βόλτα με καταπληκτικές φωτογραφίες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδια το ηξερα απο τη μια φορα που ηρθα οτι η κρητη ειναι πανεμορφη! αλλα με'σας ειδα ολο της το μεγαλειο.Να'σται παντα καλα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστούμε Λίτσα!
![]() Απόσπασμα:
![]() Και τώρα πάμε για την 5η μέρα!!
Last edited by yns; 09-02-2013 at 01:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Μέρα 5η - Τρίτη 17 Απρίλη 2012 5η μέρα του Gύρου τση ΚρήτηS και κατά τις 7 το πρωί τα φερμουάρ από τις σκηνές μας ανοίγουν. Η διαδικασία γνωστή, καφεδάκι, κουβεντούλα και το μάζεμα των σκηνών για τα προγραμματισμένα χιλιόμετρα της 5ης μέρας.... Εδώ ο Γιάννης απολαμβάνει το πρωινό του... ![]() Και εγώ να ψάχνω το ποτήρι μου για καφέ... ![]() Η ώρα ήταν μόλις 8:22 και όπως βλέπετε και στην φωτογραφία η θερμοκρασία 18,5 ºC. Η μέρα προβλεπόταν αρκετά ζεστή. ![]() |
![]() |
| Tags |
| gύρος τση κρήτηs |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|