![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
σιγουρα θα το κολουσα ...αν το προβλημα ηταν μονο το σπασιμο της προεκτασης! ...ακομα και 35 ευρω να το βρισκεις στο ebay ...αφου μπορεις να φτιαξεις το δικο σου , γιατι ο κοπος!
..απο κει και περα ....θελω να σε δω οταν το ξαναβαλεις πανω πως θα τεντωσεις τα 2 ελατηρια της επαναφορας ! χεχε! ...εγω εφαγα τα νιατα μου μεχρι να τα καταφερω!
|
|
|
|||
|
|||
|
ωχ...........να και κάτι που δεν το σκέφτηκα πριν......ίσως με ένα κατσαβίδι ως μοχλό;;;;;;;με κόντρα σε ένα σταθερό σημείο της μηχανής.....λέω εγώ τώρα επιστημονικές χαζομάρες....προβλέπω πολλά καντήλια.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() με προλαβες πριν τελειώσω το γραψιμοδες μονο τα κατσαβιδια που σου γραφω ...αν παρεις σαν το πρασσινο θα παιδεύεσαι για ωρες δεν θα γλιστράει το ελατηριο στο τελείωμα του κατσαβιδιού για να κουμπώσει στο σιδεράκι ... Last edited by jtnakos; 15-02-2013 at 14:01. |
|
|
|||
|
|||
|
ΠΟΤΕ μην κάνεις κόλληση πάνω στην μηχανή...καλά έκανες και έβγαλες το σταντ..Η κόλληση που είναι και η ποιο σίγουρη γιαυτες τις περιπτώσεις λέγεται ARGON με συρματακι που βγαίνει απο μέσα ΑΛΛΑ και η ποιο επικίνδυνη να σου κάνει ζημιά στον εγκέφαλο και στα ηλεκτρονικά σημεία.....
ΤΩΡΑ πως θα βάλεις τα ελατήρια????????ΑΠΛΟ Παίρνεις ένα κατσαβίδι ίσιο σαν αυτό |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
χεχε!!...αν εχεις τεντωσει και τα 2 ελατηρια απ το 1200αρι ...με ενα κατσαβιδι αδελφε ...εισαι Θεος!!! ![]() ...εγω παντως καποτε μου ειχε σπασει η κεντρικη η βιδα του κεντρικου σταντ και για να τα περασω .....εφαγα τα χερια μου !!!
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|