![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για τη νταλίκα, αφήνω τον Κώστα Gsmaniac να περιγράψει...
Μόλις λοιπόν η καρδιά ήρθε στη θέση της απο τον κατήφορο (τύφλα να έχει η Ζωίτσα Λασκαρη...) άρχισε να διαμαρτύρεται εντόνως ένα άλλο όργανο. Οχι δεν είχε συνεχή στ... όπως άλλος χρήστης BMW στα ξένα. Αναφέρομαι στη λόρδα που με είχε κόψει. Συν τις προσδοκίες για τις μπριζολες που είχαν καλλιεργηθεί, δεν κρατιομουν. Οι προσδοκίες επιβεβαιώθηκαν: ![]() Και σκεφτείτε ότι η αγαπητή κυρία το μαγαζιού μου έδωσε μια μικρή γατί είχα παραγγείλει μια μόνος μου... Ιδού επί τω έργω και η καλή παρέα... ![]() Περάσαμε όμορφα. Μέχρι την επόμενη φυσικά... Για το Χαρη τι να πω... Σου μεταφερει θετικη ενεργεια βρε παιδί μου. Σίγουρα θα τα ξαναπούμε... Μπράβο gsforum Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Να στε καλα...και στα επομενα.....!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο χαρη!!!!
μπραβο σε ολους |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα ειναι τα ωραια.Μπραβο ρε παιδια
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλά συγχαρητήρια στον Χάρη για την οργάνωση
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ας βαλω και εγω καποιες φωτο........μη καλλιτεχνικες
![]() ![]() ![]() να σημειωθει οτι ειχαμε τουλαχιστον 3-4 φωτομπαζουκα......μαζι και πηρατε μια γευση απο τον gepol ![]() οι τυποι ειναι καλλιτεχναρες...... ![]() στον δρομο για την Νεμεα..... η Axardal......αποθανατιζει τους απο πισω, ζαλιζοντας τον λελοτσολια(erevos), μεσω τις ενδοεποικινωνιας ![]() ![]() 0 ![]() μαζεμα στην Νεμεα ![]() καποιοι αργησαν......λιγο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ο τυπος με το ενα μπαζουκα...... ![]() ![]() ματακιας λελος.......................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι δικάβαλοι έκαναν τσισάκια!
![]() Οι συνεπιβάτιδες, δε, αν οι οδηγοί έβλεπαν γκρεμό μπροστά τους, αυτές πρέπει να έβλεπαν το έρεβος, έτσι που ήταν και πιο ψηλά... Last edited by apk; 25-02-2013 at 13:05. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() no coments.............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |