![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι δηλώσεις της κ.Νάσιουτζικ μου είναι αδιάφορες, μπορεί να λέει ότι θέλει.
Έξαλλου τον γιο της υπερασπίζεται, οπότε καλά κάνει . ![]() Οι πράξεις των συλληφθέντων είναι γνώστες και ποινικά αξιόποινες, συμφώνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη κρίση ή επεξεργασία. ![]() Θα δικαστούν για αυτές τις πράξεις και η τύχη τους επίσης μου είναι παντελώς αδιάφορη. ![]() Αυτοί που <<αναζητούν>> τρομοκράτες, ληστές, απαγωγείς, δολοφόνους, βομβιστές κ.α. για να <<αλλάξουν >> το σύστημα … ας το κάνουν, αφού έτσι νομίζουν ότι θα έχουν αποτέλεσμα. ![]() ![]() ![]() Η καλύτερη διατύπωση σε μάρανε… Εδώ στο ίδιο το κείμενό σου τελειώνεις με την ερώτηση <<Γιατί να μην είμαστε μια μεγάλη παρέα???>> ενώ λίγες γραμμές ποιο πάνω έχεις ξεδιπλώσει τα βρωμερά περιττώματα σου, επιδιώκοντας την ένταση και την φιλονικία… Δείχνοντας έτσι παντελή έλλειψη ικανότητος στην κατανόηση του λόγου (έγγραφου στην προκειμένη) ακόμα και όταν αυτός ο έγγραφος λόγος είναι ο …δικός σου! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η φωτογραφία ανέβηκε στο twitter. Είναι από τους άνδρες των ΜΑΤ που έχουν πάρει θέση μπροστά από τη Βουλή, απέναντι από τους Αγανακτισμένους!
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε έχουν ΟΛΟΙ τις ασπίδες γυρισμένες ανάποδα! Αυτό δεν είναι τυχαίο γεγονός! Για να δούμε… Μήπως ξυπνήσουν οι μπάτσοι και καταλάβουν ότι η μεριά τους είναι με το λαό και όχι με εκείνους που προστατεύουν! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πέτα μου ένα κεφτέ-αχ το μάτι μου. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και άλλα πολλά που έχουν σχέση του συγκεκριμένου νήματος με τα δικά σου γραπτά. ![]() ![]() ![]() υγ. φίλε μου γιατί δεν ξεκινάς ένα δικό σου θέμα με τους προβληματισμούς σου (μπάτσοι,εξουσία,αναρχικοί,κλέφτες πολιτικοί, ττρομοκράτες) για να το συζητήσουμε εκεί;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτα δεν ειναι γραφωμενα δικα μου.,.,.,,., αυτο ειναι ενα ρεπορταζ .,.,.,.,απλα πραγματακια (copy-paste) αν κατι σε αυτο το ρεπορταζ σε χαλαει να του κανεις αναφορα.,.,. αν θεωρεις οτι ανεβαζωντας μια αποψη (που σε βολευει)οτι καποιοι πισω απο μια στολη εχουν αισθηματα ειναι λαθος τοτε ζητα σαν αρχοντας αυτου του νηματος να το διαγραψουν.,.,.,.,. αν θεωρεις οτι η εξουσια ειναι προνομιο των λιγων εισαι σε καλο δρομο.,., και αν θελεις στα θεματα που ανεβαζεις να σου απαντανε λες και ειναι κατω απο λαμπα σε ανακριση.,.,.,.,., ![]() ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ καλη σου συνεχεια .,,,.,,.,. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν βαρεθήκατε ρε φιλαρακια.......
![]() Αυτα τα θεματα δεν προσφέρονται για κουβεντα, γιατι πολλοι τα παιρνουν προσωπικα......και οδηγουμαστε σε χαρακτηρισμους ![]() Πολλοι φιλοι που θελουν να γραψουν κατι, δεν το κανουν.......γιατι δεν τους αρεσει η αντιπαραθεση, με αποτελεσμα να γραφουν οι ιδιοι και οι ίδιοι. ......λες και ειναι η δικια τους γωνια ![]() Κατα την ταπεινη μου αποψη........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by aeriko; 12-03-2013 at 11:38. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ξανά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ![]() Καλή συνέχεια και σε σένα αγαπητέ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αγαπούλα..βγάλε τη κουκούλα να δείς με πιο σημείο του σωματό σου μιλάς.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|