![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν έχουμε κ λέμε:
1 Polo κοντομάνικο ΜΩΒ σε Large 1 καλοκαιρινό ORANGE σε Large 1 Polo κοντομάνικο ΚΙΤΡΙΝΟ σε 2 ΧL 1 καλοκαιρινό ORANGE σε 2 XL ΟΛΑ κ τα 4 με κέντημα στο στήθος BMW GS Forum κ χάρτη της Ελλάδας με την ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστοχώρου μας. Αναμένω επιβεβαίωση, το ακριβές ποσό κ στέλνω Π.Μ. με διεύθυνση για την αποστολή. Ο Θεός μαζί σου κ.Αντώνη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ενημερώσω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μετά πολλών κόπων κ βασάνων τα χρήματαμόλις κατατέθηκαν στον οικογενειακό κορβανά της οικογενείας Γολονάκη. ![]() Αναμένομεν πάραυτα κ με την ησυχία σας την αποστολή των έργων τέχνης. Ο Θεός μαζί σας κ. Αντώνη. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θυμήσω πως η Μεγάλη Τεσσαρακοστή επιβάλλει σε εμένα τον ΑΜΑΡΤΩΛΟ εγκράτεια-νηστεία-αγρυπνία-προσευχή. Οπότε υπομονετικά-καρτερικά περιμένουμε την μεγάλη άφιξη. ![]() Ο Θεός να σας έχει καλά ΟΛΗ την οικογένεια Γολονάκη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντώνη καλησπέρα,προφανώς από λάθος έφτασε σήμερα με SPEEDEX στα χέρια μου ένα polo μπλουζάκι..ο φάκελλος είχε μεν το δικό μου όνομα,αλλά nickname ''Billy Bo''...ενημερώστε με τι να το κάνω..
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα σου αποστυλο άλλο, μάλον εγεινε λάθος συγνώμη Στράτο. θα πάρης Π.Μ Γ για τα περετέρω .
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|