![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι οκ, το έχω υπ' όψιν μου! Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την ταχύτητα!!!! Η μηχανη ειναι του '08 και απο οτι ειδα στις προηγούμενες φωτο διαφερει ο χωρος της μπαταριας μου.Οπως καθομαστε στη μηχανη που ειναι η εγκοπη; Δεν εχει ουτε χιλιοστο αερα μπροστά....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όπως κάθεσαι αριστερά πίσω.λογικα λίγο πρέπει να παίζει. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
και μην σε ανησυχει το μπαρακι, εμενα που φοραει bmw χαμηλη αυθεντικη σελα, δεν εχει 1 μπαρακι αλλα 2 μικρα σε καθε ακρη, κατι σαν και αυτο που θες να κανεις, απλα θελει λιγο προσοχη στην τοποθετηση της σελας να μπουν τα μεταλακια στις ακρες μεσα στις πλαστικες υποδοχες της μηχανης γιατι μπορει να ασφαλισει η σελα αλλα τα μπαρακια να ειναι πανω απο τις υποδοχες και με το βαρος σου οταν κατσεις να σπασουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
2 μικρα , ενα σε καθε ακρη εννοω....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη αν δεν το έκανες ακόμη, μην κόψεις το μαμα μπαρακι,
Υπάρχει μασιφ ανοξειδωτο στ βιομηχανικά είδη, κοψε δυο νεα τεμαχια κ βαλε στο καταλληλο παχος... ![]() στερεωσε τα ομορφα με κολα η βιδιτσες κλπ ... |
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και το ξεθάψατε το θέμα να πω ότι τελικά βρήκα και άλλο ένα τάιρ απ που ήταν δεμένο το καλώδιο του θετικού, το έκοψα και μάκρυνε τόσο όσο χρειαζόταν για να κουμπώσει σωστά. Έτσι αποφύγαμε και το κόψιμο στο μπαράκι. Επίσης επειδή άκουγα παράπονα από δεξιά και αριστερά ότι μετά την τοποθέτηση δεν βγαίνει καθόλου εύκολα η μπαταρία, έκανα και 2 εγκοπές με το ντρέμελ στα πλαϊνά της και τώρα με ελασματάκι τύπου Γ μπορώ και την τραβάω πάνω.
Last edited by vaska; 24-11-2013 at 19:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Αφαιρεστε όλες τις "ψυκτρες" τελείως! Απο άκρη σε άκρη.
Μετα απο αυτο, η μπαταρία όχι μόνο θα έχει πολλα μποσικα στον χώρο της, αλλα θα πρέπει να την στερεωσετε καλα, απλά και μόνο για να μην παίζει καθόλου!!! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
χωρίς να μπορεί να κουνηθεί, ούτε χιλιοστό !!!
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Κι εγώ δεν το έβαλα το λαμάκι ... ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|