![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω πριν απο δυο μηνες περιπου το πηγα σε εξουσιοδωτημενο μου το βαλανε στον εγκεφαλο για μια ωρα και λιγο παραπανω
με αποτελεζμα να πηγαινει πολυ καλυτερα δεν ειμαι γνωστης αλλα μου ειπαν οτι ειχα πολυ παλιο προγραμα μεσα και οτι μου φορτωσαν το τελευταιο που ειναι απο αλλη εταιρεια πλεον λογο καινουργιας συνεργασιας της bmw απο το 11 με αλλον παροχο αυτα και αν εχω γραψει κατι το οποιο ειναι ανακριβες διορθωστε με παντω αδερφε καλα κανεις και το ψαχνεις γιατι και οι γερμανοι σε μηχανες παραγωγης δεν νομιζω ουτε το 50% να δινουν στα ηλεκτρονικα τους συστηματα για να δουλευουν καλυτερα τα μοτερ σε σχεση παντα με το περιβαλον και την χωρα που λειτουργουν |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλό είναι όσοι κάτοχοι να το πάνε μια βόλτα να τον κάνουν μια αναβάθμιση, αν και απ' ότι κατάλαβα η ίδια η bmw συνεργάζεται με άλλη εταιρία λογισμικού για ανβάθμιση χαρτών. Το πρόβλημα είναι ότι στις αναβαθμίσεις το πρόγραμμα μπαίνει κονσέρβα για όλα, σε απολύτως μαμά καταστάσεις, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η τυχόν οδηγία από το εργοστάσιο, πχ. "για θερμά κλίματα, για υψόμετρα κλπ. Μια συζήτηση με τον υπεύθυνο ηλεκτρολόγο της αντιπροσωπίας θα διαφωτίσει πολλά.. Kepp tuning
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|