![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by Thomas Ptwmas; 04-06-2013 at 16:38. |
|
|||
|
|||
![]() Καλησπέρα στην παρέα.. Τι να πρωτο πει κανείς για την Κυριακή... Πρώτα απο όλα ενα μεγάλο ευχαριστώ στο GS FORUM και στα αδέλφια Δουρίδα για το όλο τρέξιμο ώστε να είναι όλα έτοιμα και να "τρέξει" το πρόγραμμα ρολόι.. ![]() ![]() Να είστε καλά και ευχαριστώ απο καρδιάς... ![]() Τον Θανάση Χούντρα και το team του... για την υπέροχη επαγγελματική δουλειά τους... ![]() ![]() Χάρηκα πολύ που είδα μετά απο καιρό πολλά φιλαράκια αλλά και που γνώρισα καινούργιους φίλους... Μπράβο στους φίλους που ήρθαν απο μακριά... ![]() ![]() και φυσικά ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Σταύρο (staga) που μου εμπιστεύτηκε το εργαλείο του ώστε να μπορέσω και εγω να πάρω μέρος στο μάθημα...Σταυρη ευχαριστώ πάρα πολύ ... Να είστε όλοι καλά πάντα τέτοια και πάντα όρθιοι... έρχονται φώτο
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μολις παω σπιτι θα τις κατεβασω αμεσως!!!ευχαριστουμε ;-);-)
Τι εστειλε παλι το πατατα τοκ... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω το ειχα τον συνονοματο σχεδον ολη την ωρα μπροστα μου και με βοηθουσε στις γραμμες (και δε σε ειπα και ευχαριστω...)
Τι εστειλε παλι το πατατα τοκ... |
|
|||
|
|||
![]()
Ελα και το ασχετο...αλλα το θυμηθηκα...να μην το πω...
ρε Παιδια ειχαμε πει για κατι μπλουζακια...τι εγινε με αυτα...δινουμε νουμερα κτλ κτλ ??? Last edited by asotosios; 05-06-2013 at 14:31. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() για τον σχεδιασμό της μακέτας και αμέσως, προχωράμε στην υλοποίηση ! |
|
|||
|
|||
![]()
Ο μόνος που δεν "κάθισε" για φωτογραφία ήμουν εγώ