![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλαρακι μπραβο και ευγε για την προσπαθεια
(στειλε και ενα πμ με το τηλ σου να δουμε ποιος συνεργατης της ταχυμεταφορικης που εργαζομαι ειναι κοντα σου να σου κανει μια τιμη σπεσιαλ για να μεταφερεσαι ομορφα) και θα σε παρακαλεσω οχι πολλες φωτο της μηχανης με τις βαλιτσες γιατι με πιανει ιλιγγος ![]() ![]() ![]() παλιοιταλε!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα μου πρώτα πρώτα τα συγχαρητήρια μου σε σένα και τον αδερφό σου !!!
Καλές δουλειές στην όμορφα μέρη μας κοντοχωριανέ μου !! Βλέπω να έρχεσαι με φορτηγάκι την Τετάρτη !! Λοιπόν για αρχή " 1 βάζο ανθέων πορτοκαλιάς 1 βάζο Ελάτης κ άν υπάρχουν 2 βαζάκια γύρη !!! Ευχαριστώ πολύ φίλε !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα κατ 'αρχήν σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου και ιδιαίτερα σε αυτές τις εποχές! Και δεύτερον χίλια μπράβο σε σένα και στην οικογένειά σου για αυτήν σας την προσπάθεια που αν μη τι άλλο μόνο καλό σας κάνει τόσο πνευματικά όσο και 'απασχόλησης'! Καλή συνέχεια φιλαράκι και με το καλό και το ΜΕΛΙ Μαινάλου!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Αγορινα καλες δουλειες σου ευχομαι ολοψυχα και καλη δυναμη σε αυτο που κανεις!!!!!
Ολα να πανε κατ ευχην!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Νικολα!!!
Καλες δουλειες!!!! Εγωβλεπω το μερακι να γινει και κυριως επαγγελμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο Νικόλα Έτσι θα πρέπει να επιστρέψουμε στην φύση και σε ότι αυτή μας δίνει Μπράβο και που το κοινοποίησες στο Forum Έτσι αυτή την εποχή καλό θα είναι να αλληλουποστιριζόμαστε. Εμείς πέφτουμε λίγο μακριά Αλλά νομίζω πως μια ομαδική παραγγελία από τα Ηρακλειωτάκια δεν θα ήταν άσκημη ιδέα Θα το πρωτίνω στα παιδιά και τα λέμε Καλές δουλειές κοπέλια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις ΠΜ
|
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο καλές δουλειές και συγχαρητήρια για το εγχείρημα..
![]() όπως έγραψε και ο Ευτύχης παραπάνω η απόσταση και το κόστος μεταφορικών είναι ένα θέμα....για δες το και να κάνουμε καμιά ομαδική και μεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πωπωπω λόγω φόρτου εργασίας δεν μπήκα χθές και το ποστ μου έχεις τόσες ευχές και παραγγελιούλες!!!
Για να μην το σπαμάρω ......θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά μέσα απο τη καρδιά μου όλα τα παιδια για τις ευχές!!! Είναι πολύ σημαντικό για μένα και μου δείχνει πολλά!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Nικόλα πολύ χάρηκα με τα νέα σου
Σου εύχομαι κάθε καλό |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|