![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο εύχομαι να πάνε όλα καλά στο ξεκίνημά σας.
Ολόψυχα σας εύχομαι καλές δουλειές. Για μέλι θα τα πούμε αργότερα λόγο ότι έχω ψύχωση με την βανίλια (Έλατο) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα καλή επιτυχία σε εσένα και τον αδερφό σου για το εγχείρημα σας.
Χαίρομαι όταν μαθαίνω οτι νέοι ασχολούνται επαγγελματικά με την φύση και την γη!! Θα ήθελα μια συσκευασία 250 γρ. γύρη. Ευχαριστώ και πάλι καλή επιτυχία |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Last edited by VDR; 13-05-2013 at 02:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Nίκο καλημέρα
![]() Εγώ ήδη έχω πάρει 2 κιλά μέλι ελάτης (άψογο και μακράν καλύτερο από όσα κυκλοφορούν σε λαϊκές, επαρχιακά παζάρια κλπ κλπ, σε γεύση, άρωμα, υφή, ιξώδες) και γύρη. Και τα δύο προϊόντα με κάλυψαν πλήρως και θα συνεχίσω να παίρνω από το μελάκι σου ![]() Αν μπορέσεις την Τετάρτη 15/5 στον καφέ, φέρε μια μικρή συσκευασία από το νέο της πορτοκαλιάς, να το δοκιμάσω, μιας και το έλατο είναι δύσκολο να βρεθεί καλοκαιριάτικα ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλιά και καλή συνέχεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια με το που καταναλωσω το μελι που εχω θα οργανωθουμε..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια προσπαθεια απο νεους ανθρωπους για μια ωραια παρέα Gsforum, καλες δουλειες.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εαν ο Νίκος δεν σε καλύψει..να επικοινωνησουμε να σου συστησω κάποιον απο τα μέρη σου.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Νικο ομορφα πραγματα!! Καλη επιτυχια και δυναμη φιλε!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδώ έχουν την Καυκασιανή. Προσωπικά θέλω να ξεκινήσω με την Ελληνική μέλισσα. Νωρίς ακόμα. Θέλω και εγώ 1kg πορτοκάλι εάν έχεις………….. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|