13-05-2013, 19:46
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS
|
|
Απάντηση: Οι μαρτυρίες καθηγητών,μαθητών και γονιών μέσα από το σχολείο της Ιερισσού
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Eκει που παει ολος ο χρυσος του κοσμου αγαπητε μου.......ξερω πολυ καλα, μην ξεχνας εχω γυναικα με εργαστηριο αργυροχρυσοχοϊας.
Καλα θα κανουν οι κατοικοι εκει επανω να κατσουν στα αυγα τους διοτι ο χρυσος της Ελλαδας, αν υπαρχει, οπως και τα πετρελαια, αν υπαρχουν, πρεπει να βγουν στην επιφανεια και να εκεμταλευτουν. Αυτο λεγεται βαρια βιομηχανια και αναπτυξη με χιλιαδες θεσεις εργασιας.
Αν ανυσηχουν για το περιβαλλον, φυσικα καθ' υποδειξην του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, τοτε να αναρωτηθουν πως αιωνες εξορυξης προ αυτων δεν καταφεραν να αλλοιωσουν τιποτε απο αυτο. Ο Μ.Αλεξανδρος και νερακι επινε και κτηματα καλλιεργουσαν οι Μακεδονες και χρυσο εβγαζαν.
Σιγα δλδ μην βγουν στον δρομο και κανουν ''πολεμο'' οι Κρητικοι διοτι θα μολυνθει η θαλασσα απο τα γεωτρυπανα στην Ν.Κρητη.......
Αν θρηνησουμε νεκρους, κατι για σκαγια και τραυματισμο αστυνομικων απο αυτα διαβασα στα παραθετομενα σου, την κυρια ευθυνη θα εχουν οι υποκινητες των κατοικων αυτων που δεν ειναι αλλοι απο τους παντοτινους καταστροφεις της Ελλαδας Αριστερους!!
|
Νομίζω ότι έχεις δίκιο,τώρα που το ξανασκέφτομαι καλύτερα,πρέπει να σταματήσουν αυτές οι διαμαρτυρίες,καταστροφή περιβάλλοντος και κάτι τέτοια πρόσχηματικά κόλπα,αφού το θέμα είναι να βγουν στην επιφάνεια οι πλούτοπαραγωγικές πηγές της χώρας για την ευημερία μας.
Όπως έχει συμβεί σε όλες τις χώρες άλλωστε που σκαβουν την γή τους μέχρι το μεδουλι διάφορες ElDorado επί δεκαετίες για πολύτιμα μέταλλα και λίθους σε Αφρική και αλλα σημεία του πλανήτη που το μόνο που υπάρχει εκεί είναι ευημερία από τις πλούτοπαραγωγικές πηγές της κάθε χώρας.Είναι όλοι πλούσιοι εκεί και τα κέρδη από τις πηγές αυτές πηγαίνουν στον κόσμο των χωρών αυτών και πουθενά αλλού.
Πιστέυω ότι και εδώ όλα τα οφέλη θά γυρίσουν σε εμάς,ούτε στις εταιρίες εκμετάλλευσης,ούτε στους δανειστες.Επίσης μας βλέπω να εχουμε τα τούβλα από χρυσό να εξέχουν από τις τσέπες μας και όχι να πηγαίνουν στην Degussa και άλλους κολoσσους διακίνησης πολύτιμων μετάλλων σε εξευτελιστικές τιμές και να έρχονται εδώ με το γράμμαριο σε τιμές που αυτοί διαμόρφονουν στα χρηματιστήρια.Έχεις δίκιο όλα στην επιφάνεια για το καλό μας.
|