![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μολις ανελαβα να αλλαξω λαστιχα και φρενα στο ΝΤ 700 του γυναικολογου και οικογενειακου φιλου μας . Και ημουν φουλ για Περιστερα αφου ειναι κατα πολυ φθηνοτερος απο τους Θεσσαλονικεις εμπορους. Δωσε μου σε παρακαλω αμεσα πληρεις οδηγιες για τον τυπο των ελαστικων και το καταστημα στον Υμηττο. Θα προτιμουσα στο παρον θρεντ ωστε να επωφεληθουν και αλλοι φιλοι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε παρακαλώ δώσε τα στοιχεία από το κατάστημα ελαστικών, καθόσον ενδιαφέρονται και άλλα μέλη για αλλαγή, ώστε να υπό υπήρχε άμεσα σύγκριση των διαθέσιμων τιμών.
Σε ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
να μας τα πείτε κύριοι, γιατί να μείνουν αυτα τα νεα κρυφά? άλλωστε τις ευκαιρίες πρέπει να τις επωφελουντε όλοι...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επισύναψα την απόδειξη όπου και φαίνονται τα στοιχεία του καταστήματος.
Επίσης ενημέρωσα το κατάστημα γι ατο forum και τους πρότεινα αν θέλουν να κάνουν κάποια έκπτωση ως συνηθίζεται.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί φιλαράκι μου την βγαίνεις με κόκκινο. Γιατί να ούμε μου εξηγείσαι σκουληκιάρικα. Κάνεις εσύ παρέα με παρακατιανούς. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποτηροθήκη παρελήφθει!
Όσο για τους προλαλίσαντες το μόνο που θα πω είναι πως στην περίπτωση που ανέφερα προσκόμισα στοιχεία.Παίδες τα "γραπτά μένουν" και πρέπει κάποια στιγμή σην Ελλάδα να συνειδητοποιήσουμε πως τα χρήματα δεν μας περισεύουν και οφείλουμε να σεβόμαστε τον κόπο μας και έπειτα να το δίνουμε να το καταλαβαίνουν και όλοι οι επιτήδειοι. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|