Απάντηση: Michelin Anakee 3
Το να γραφουμε οτι εχουμε ακουσει χωρις να τα δοκιμασουμε ειναι λιγο ακυρο.
Πολλοι εχουν δοκιμασει τα Heidenau και πινουν νερο στο ονομα τους. Εγω δεν θελω ουτε να τα βλεπω. Δεν παει να πει οτι επειδη εμενα δεν μου αρεσαν - δεν μου εκατσαν - δεν ταιριαξαν στο οδηγικο μου στυλ- οτι τα λαστιχα ειναι μαπα.
Τα anakee 2 που φοραγα πριν για μενα ηταν κορυφαια.
Φορεσα κι εγω πριν 10 ημερες τα anakee 3. Απο το μαγαζι που τα εβαλα μεχρι το σπιτι μου ειναι 10 χιλιομετρα. Τα λαστιχα ειχαν πατηθει απο ακρη σε ακρη εχοντας πανω τις κολλες ακομα χωρις να με προβληματισουν πουθενα. Μολις κατεβηκα επιασα το λαστιχο και ηταν ζεστο.
Την αλλη μερα εβρεξε λασπη. Πηγαινα σαν να μην ειχε βρεξει. Τα δοκιμασα και σε χωματοδρομο και πηγαινουν αξιοπρεπεστατα.
Εχοντας δοκιμασει bridgestone 501, metzeler tourance exp, anakee 2 και heidenau μπορω να πω οτι τα anakee 3 ειναι μακραν καλυτερα για μενα.
Μπορει εσυ ομως να τα βαλεις και να μην σου αρεσουν.....
Απ οτι εχω καταλαβει εγω το λαστιχο ειναι λιγο ρισκο αν θες να δοκιμασεις κατι αλλο απο αυτο που ηδη ξερεις.
|