GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 29-05-2013, 11:43
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Ρεκόρ 50ετίας για τις αυτοκτονίες...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ζητω το δικιο του εργατη, το μονο δικιο στον πλανητη.......ζητω η Σ. Ενωση (που δεν υπαρχει) ζητω το ΚΚΕ (μ-λ) και αλλες αριστερες παραταξεις.
............αυτα, καληνυκτα και καλα μεσανυκτα........
Θα σου γραψω κατι τελευταιο και θα σας αφησω στα μιζερα θεματα..........
Αφου την βρισκεται, να τσακώνεστε και να τσαλακωνετε ο ενας τον αλλο......

Σταματα να κρίνεις τους ανθρωπους απο τα πολιτικα τους πιστεύω, γιατι η δικη σου διαδρομη, δεν το επιτρέπει. .....σαν πρωην οργανωμενος τκυ ΠΑΣΟΚ

ο Παναγιωτης (lempoi).......ειναι ενας μοτοσυκλετιστης, που βαζει στην ακρη τα προβληματα του και προσπαθει να ειναι σε ολες τις μοτοσυναντησεις του φορουμ
Η προσφορα του ειναι πολυ μεγαλη στην παρεα μας και μακαρι να του μοιασουν πολλοι, που αναλωνονται σε αναλύσεις σε ολα και για όλα. ...
Γεμισαμε παντογνωστες μεσω ιντερνετ
Καληνυχτα και ονειρα γλυκα......συντροφε Γιωργο
Reply With Quote
Παλιό 29-05-2013, 11:58
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα σου γραψω κατι τελευταιο και θα σας αφησω στα μιζερα θεματα..........
Αφου την βρισκεται, να τσακώνεστε και να τσαλακωνετε ο ενας τον αλλο......

Σταματα να κρίνεις τους ανθρωπους απο τα πολιτικα τους πιστεύω, γιατι η δικη σου διαδρομη, δεν το επιτρέπει. .....σαν πρωην οργανωμενος τκυ ΠΑΣΟΚ

ο Παναγιωτης (lempoi).......ειναι ενας μοτοσυκλετιστης, που βαζει στην ακρη τα προβληματα του και προσπαθει να ειναι σε ολες τις μοτοσυναντησεις του φορουμ
Η προσφορα του ειναι πολυ μεγαλη στην παρεα μας και μακαρι να του μοιασουν πολλοι, που αναλωνονται σε αναλύσεις σε ολα και για όλα. ...
Κώστα θα διαφωνήσω, το θέμα δεν ήταν καθόλου μίζερο. Μιζέριασε καθ' οδόν με απόλυτες απόψεις που εκτοξεύτηκαν. Εγινε μια προσπάθεια να μαζευτούν, αλλά το κακό είχε γίνει. Τέλος πάντων με την συμμετοχή σοφοτέρων και γεροντοτέρων μελών η παρτίδα σώθηκε.
Ανάπτυξη παρόμοιων κοινωνικών θεμάτων σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ νομίζω ότι αποτελεί πρωτοτυπία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Last edited by aeriko; 29-05-2013 at 12:00.
Reply With Quote
Παλιό 29-05-2013, 12:08
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα θα διαφωνήσω, το θέμα δεν ήταν καθόλου μίζερο. Μιζέριασε καθ' οδόν με απόλυτες απόψεις που εκτοξεύτηκαν. Εγινε μια προσπάθεια να μαζευτούν, αλλά το κακό είχε γίνει. Τέλος πάντων με την συμμετοχή σοφοτέρων και γεροντοτέρων μελών η παρτίδα σώθηκε.
Ανάπτυξη παρόμοιων κοινωνικών θεμάτων σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ νομίζω ότι αποτελεί πρωτοτυπία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Θα συμφωνήσω με τον Πάνο, κείμενα σαν του PeterV, αποτελούν σημεία αναφοράς για το φόρουμ, αυτά πρέπει να κρατάμε και τα υπόλοιπα στον ..... καιάδα.
Reply With Quote
Παλιό 29-05-2013, 14:33
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Απόσπασμα:
Η προσφορα του ειναι πολυ μεγαλη στην παρεα μας και μακαρι να του μοιασουν πολλοι,

Ο.Κ τότε πάσο! το παίρνω πίσω.

Δώστε του και ένα φωτόσπαθο Τζεντάι......
Reply With Quote
Παλιό 29-05-2013, 14:48
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων

Ας μιλησουμε για star war...........
Που τους θυμηθηκες τους Τζενται??????
Reply With Quote
Παλιό 29-05-2013, 15:05
lempoi Ο/Η lempoi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων

τσοπανη δεν ασχολεισαι με τιποτα αλλο...ο γιωργοσ δεν χρειαζεται δικηγορο..
Reply With Quote
Παλιό 29-05-2013, 19:03
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
.........................................................
κάποτε ομως ανοιξα τα ματια και ειδα........πραγμα που καποιοι τα κρατανε ακομα κλειστα με αλλο χρωμα ομως, πιο βολικο για την τσεπη τους αλλα και πιο ψευτικο απο το παλε ποτε ΠΑΣΟΚ.

Απόσπασμα:
αγαπητε συντροφε Κωστα,

ο Παναγιωτης καλα κανει, εγω δεν μπορω ομως. Οταν ειμουν ανεργος σκεπτομουν τα 4ε του καφε κιας μην επρεπε αφου λεφτα ειχα, αλλα δεν ηξερα τι θα μου ξημερωσει πιο κατω κι ετσι φυλαγομουνα.
Μετά εγινα ταριφας, οταν δουλευεις οδηγωντας 07¨00-22¨00 τοτε αν εχεις διαθεση για μοτοσυναντησεις εισαι ηρωας. Οταν εσεις πηγαινατε τις βολτες σας εγω εβλεπα την οικογενεια μου την μονη ελευθερη μερα της εβδομαδας...την Κυριακη.

Συντροφε και φιλε Κωστα, ο Παναγιωτης εχει την προσφορα του στις μοτοσυναντησεις σας αλλα κι εγω εχω την δικη μου, οποια κι αν ειναι αυτη. δεν ειναι μονον στα πολιτικα θεματα αλλα και στα μηχανολογικα και αλλου.
Επισης, προτιμω συντροφε και Φιλε Κωστα, αντι να προσφερω σε μοτοσυναντησεις να κανω κατι για καποιους που δεν εχουν δουλεια. Ετσι δουλευω πολλες ωρες προσπαθωντας να φερω δουλειες στην Ελλαδα και την αναλγητη κλεφτρα εταιρεια μου (κατα lempoi) ουτως ωστε να βρουν δουλεια καποιοι υποψηφιοι για αυτοκτονια. ειμαι 1.5 μηνα στην Εταιρεια αυτη κι εχω προσλαβει δυο νεα παιδια, ενα κοριτσι κι ενα αγορι μοτοσυκλετιστη (με ducati 848 που το παει με τα αυτια) τα οποια με 900ε μικτα κανουν παπαδες. Μεχρι του χρονου τετοια εποχη ευχομαι να εχω κανει αλλες 6 προσληψεις. Γιαυτο και το τελευταιο 5ημερο ταξιδι γιαυτο και η χαρα μου που πρωτος εγω θα παω Κ/Ζπλοιο 3000-4000 επιβατων στην Ηγουμενιτσα και θα γεμισω την πολη, τα Ιωαννινα και τα Μετεωρα με τους επιβατες του δινοντας ψιγματα ανακαμψης σε αυτην την μερια της Ελλαδας.
Αυτη ειναι η δικη μου προσφορα κι αυτην θελω.......το φορουμ και οι μοτοσυναντησεις του μπορουν να περιμενουν, θα ερθει κι αυτονων η ωρα....τωρα το μονο που με ενδιαφερει ειναι η δουλεια.

Οσο για τους Παντογνωστες συντροφε Κωστα να γυρισεις να το πεις σε εκεινους που πρωτοι δια μεσω χαρακτηρισμων προσπαθουν να πεισουν. Εγω απλα λεω την αποψη μου και χαρακτηριζω αυτους που πρωτοι με χαρακτηριζουν.

Τελος συντροφε και Φιλε Κωστα, σαν γνησιος ''συντροφος'' ουδεμια λεξη λες για την ταμπακιερα και αυτα τα 25 τοσο τοις εκατο που ειναι ευχαριστα νεα αλλα κανεις δεν αναφερει παρα μονον στεκεσαι σε εκεινα τα μαυρα και μιζερα 25αρια βγαζοντας και λαθεμενα συμπερασματα ως προς το τι αποτελουν.
Reply With Quote
Παλιό 29-05-2013, 19:17
Senior Member

δεν θελω να μπω στην ουσια του θεματος, γιατι η μοναδικη μου εμπειρια ειναι επαγγελματικη και μονο...
εχω δει πολλους συγγενεις ανθρωπων, που εχουν "φουνταρει" και αυτο που μου προκαλουν ειναι λυπηση...
δυσκολο πραγμα να εχει πηδησει το παιδι σου απο μπαλκονι και να σου εχει μεινει στα χερια......η ζακετα του

εγω κρινω τις προσβολες γενικα.....
δεν μου αρεσει φιλαρακι.......
νομιζω οτι καταλαβαινεις πολυ καλα, τι με "χαλαει".....
Reply With Quote
Παλιό 29-05-2013, 19:51
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
δεν θελω να μπω στην ουσια του θεματος, γιατι η μοναδικη μου εμπειρια ειναι επαγγελματικη και μονο...
εχω δει πολλους συγγενεις ανθρωπων, που εχουν "φουνταρει" και αυτο που μου προκαλουν ειναι λυπηση...
δυσκολο πραγμα να εχει πηδησει το παιδι σου απο μπαλκονι και να σου εχει μεινει στα χερια......η ζακετα του".....
Kωστα,

αν το παιδι μου φουνταρει σημαινει οτι φταιω εγω......
Ξεροντας λοιπον εξ αρχης οτι αν συμβει κατι τετοιο εγω θα ειμαι ο κυριως υπευθυνος κανω τα παντα για να μην συμβει. Ειμαι κοντα στο παιδι μου συζητωντας το και δινοντας του συνεχως κατευθυνσεις ωστε να αισθανεται χρησιμο, δυνατο, απαραιτητο κ.λ.π. Δεν το αφηνω με δικαιολογια οτι ειμαι απησχολημενος, κουρασμενος κ.λ.π. το ιδιο κανω και για τα ναρκωτικα, για τους γκομενους αφου εχω κοριτσι κ.λ.π. και μαλιστα εχω αρχισει απο πριν κι οχι τωρα που ειναι 10 ετων. Ασχολουμαι εγω προσωπικα και πολυ, παμε βολτες με τα ποδια, παμε βολτες με την μοτοσυκλετα που λατρευει και συζηταμε μεταξυ παγωτου της και καφε δικου μου.......συζηταμε τα παντα, απο τον Χαρη που φιλησε την Εφη στο σχολειο μεχρι και για την δασκαλα της κ.α. Δεν αφηνω τιποτα στην τυχη...προσεχω για να εχω.
Δινω τοση σημασια στην καθοδηγηση της κορης μου που εξαιτιας της εκοψα και το τσιγαρο........7 μηνες εχω να καπνισω. Οταν στα γενεθλια της τον Δεκεμβριο κλεινοντας τα 9 της χρονια και βλεποντας με να καπνιζω μου ειπε ''μπαμπα αυτο θα σε σκοτωσει, και να ξερεις οτι αμα πεθανεις δεν θα στο συγχωρησω ποτε!!!'' τοτε της εδωσα την υποσχεση οτι δεν θα ξανακαπνισω ποτε.......και δεν.......
Αυτο Κωστα κτιζει σχεση φιλιας κι εμπιστοσυνης με το παιδι κι απο μονο του, μαζι με αλλα, ειναι ενας ακομα ανασταλτικος παραγοντας για την αυτοκτονια.

Απόσπασμα:
εγω κρινω τις προσβολες γενικα.....
δεν μου αρεσει φιλαρακι.......
νομιζω οτι καταλαβαινεις πολυ καλα, τι με "χαλαει".....

Και γιατι τα βαζεις μαζι μου κι οχι με αυτους που ξεκινανε τους χαρακτηρισμους? Ειχα πει καμια κουβεντα στο ''αερικο'' οταν με χαρακτηρισε επικινδυνο σε καποιο νημα και απανθρωπο και ρατσιστη σε αυτο? ειχα πει κουβεντα στον ''siraxanz'' οταν με χαρακτηρισε απανθρωπο?
Ο J.T.R που με χαρακτηρισε απαραδεκτο κι απανθρωπο του ειχα πει κουβεντα πριν??...........και ποσοι αλλοι σε ποσα αλλα ποστ και νηματα.
Γιατι? διοτι λεω την γνωμη μου...μετα πιανονται απο μαι κουβεντα και βουρ......
Γιατι δεν βγηκες στον πρωτο να του κοψεις την φορα?
Πες και γιαυτους μια κουβεντα Συντροφε και Φιλε Κωστα......
Reply With Quote
Παλιό 29-05-2013, 19:59
Senior Member

ειναι πραγματα που δεν γνωριζουμε ρε γιωργη....
η καθε οικογενεια και ο καθε ανθρωπος, τραβαει τον δικο του Σταυρό

γενικες αρχες.....ειναι αυτα που λες, αλλα υπαρχει και η αλλη πλευρα του ποταμου

διαβασε τι σου γραφει και ο FRITS....
με αγαπη σου τα λεμε ρε ψηλε.......
δεν βγαζεις καλοσυνη με αυτα που γραφεις, ενω εισαι καλος ανθρωπος.....οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα

δεν θελω να συνεχισω.....please
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης