![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Το δεύτερο κλειδί χρειάζεται για καθαρά πρακτικούς λόγους.
Το καινούριο ring θα κουμπωθεί στη φίσα αλλά δεν θα μπορεί να τοποθετηθεί στη θέση του χαλασμένου άμεσα. Άρα χρειάζεται το ένα κλειδί για να μπει στον αφαλό και το δεύτερο(πλαστικό, μεταλλικό κλπ, το chip του μας ενδιαφέρει) για να διαβαστεί απ' το ring.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΟΚ. Το καταλαβα! ....κι εγω στη λιστα λοιπον! Ευχαριστω και παλι.
|
|
|
|||
|
|||
|
ΛΙΤΣΑ 1.N4pSt3R 2.tazman 3.giamil 4.peterv 5.REK 6.Astakos82 7.alx k 8.mario 9.Georgek 10.griv gs 11.dim orestiada 12.anegis 13.faker 14.vrider 15.bmwgogagis 16. 17. 18. 19. 20. Στεριο δες λιγο τι σου απαντησε ο Νικολας(nivam)για το δευτερο κλειδι και πες αμα θες να μπεις στη ΛΙΤΣΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν ναι βάλτε με στην λιτσα Η έγραψα βλακείες ; Last edited by phoenix; 06-06-2013 at 09:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όταν είχα αγοράσει τη μηχανή, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν είχε παραδώσει στον έμπορο δεύτερο κλειδί. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να κάνω, ήταν να πάω σε κλειδαρά. Η τιμή που μου είχε δώσει ήταν μεγαλύτερη από αυτή της αντιπροσωπείας. Τελικά αγόρασα δεύτερο κλειδί (αργότερα παρέλαβα και το πλαστικό) από τη μαμά με κόστος λιγότερο από 40euro(3/11). Πήγαινε σε κλειδάρα πήγαινε και στην αντιπροσωπεία και ρώτα για τιμές. Το δύσκολο τότε και το κόστος, όπως μου το είχε παρουσιάσει ο κλειδαράς, δεν ήταν να γράψει το immobilizer αλλά να παραγγείλει και να κόψει το συγκεκριμένο κλειδί.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
δεν χρειάζεται δεύτερο κλειδί. βγάζετε το πλαστικό καλυμα (δυο βίδες torx) κουμπώνεται την φυσά στο καινούργιο Antenna ring το κλειδί είναι επάνω στον διακόπτη . βάζετε το καινούργιο Antenna ring επάνω στο κλειδί τα καλώδια φτάνουν!! ανοίγεται διακόπτη πατάτε μίζα και πάτε στο κάλο..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κατατοπιστηκότατος!!! Ευχαριστώ
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |