![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πιστεύω ότι κάθε μηχανή έχει το ''ειδικό'' βάρος της.Δεν μπάινω στην διαδικασία σύγκρισης γιατί δεν υπάρχει λόγος.Το θέμα είναι ο καθένας να επιλέγει το εργαλείο που χρειάζετε πραγματικά και όχι ότι προστάζει η ''μόδα''.Παράδειγμα εγώ έψαχνα μηχανή για ταξίδια και πήρα BMW.Ο φίλος μου γουστάρει πολύ χώμα και πήρε ΚΤΜ.Πιστεύω ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αν δεν αφήσουμε τους άλλους να μας παρασύρουν.Δεν νομίζω ότι η αλλαγή του κου Σπανού πρέπει να σας βάλει σε διαδικασία αλλαγής της μηχανής σας.Δηλαδή μέχρι προχτές ηταν η BMW και τώρα ξαφνικά είναι η KTM?Είναι λίγο επικοινωνιακό το θέμα.
Εντοπίστε τις ανάγκες σας και να κάνετε έξυπνες αγορές! ![]() ![]() Φιλικά πάντα, Κώστας. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
[ΠΩΛΗΣΗ] ΚΤΜ Duke IΙ 640 | yiannis1987 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 25-10-2009 06:59 |
Να γιατι δεν υπαρχουν πλεον Στρουμφακια | wolferin | Χιούμορ | 10 | 21-05-2009 20:54 |
Να γιατι δεν τραγουδησαν οι Depeche Mode στο Terra Vibe | emix | Χιούμορ | 5 | 14-05-2009 08:01 |
Υβριδική μοτοσυκλέτα 2WD από την ΚΤΜ! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 13-01-2009 16:03 |