![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ευγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.....................αλλα ποιος σε ακουει? Κανενας!! Εκτος κι αν στρωσεις τον δρομο με ψευτικες υποσχεσεις τοτε θα σε ακουσουν και θα ακολουθησουν πολλοι![/QUOTE] Όχι φίλε μου κάνεις λάθος Εάν κάποιος θέλει να δείξει σωστό δρόμο και δεν έχει την ικανότητα να πείσει για την αποτελεσματικότητα αυτού η τα επιχειρήματα που χρειάζεται ο πιο έξυπνος και ο πιο βλάκας μαζί ταυτόχρονα τότε ο δρόμος που έχει στο μυαλό του δεν πρόκειται ποτέ να έρθει στην πραγματική ζωή των κοινωνιών θα μείνει για πάντα μια ιδέα κριμένη μέσα του η μια ιδεολογία που θα χρειαστεί έναν ολόκληρο στρατό να την υπερασπιστεί . Σε αυτό το σημείο ας προσπαθήσουμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε τα καλυτέρα κριτήρια σκέψης και αντίληψης για τις πιο ορθές επιλογές . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπόλαιες επιλογές .
Και αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να κατανοήσουμε . Μπορεί να συνέβαινε μέχρι στιγμής αλλά τώρα δεν υπάρχει η πολυτέλεια για κάτι τέτοιο . ούτε επίσης έχουμε την πολυτέλεια να χωριζόμαστε μεταξύ μας σκοπός σε αυτή την περίοδο είναι η ένωση και όχι η διάσπαση . όσα και να μας χωρίζουν δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για διαμάχες προσωπικών συμπεριφορών αλλά μόνο για αυτό που ψάχνουμε να βρούμε . Υπάρχει κοινός εχθρός για όλους του Έλληνες και ευρωπαίους βέβαια αλλά επειδή εγώ είμαι λίγο βλάχος μιας και δεν έχω βγει εκτός Ελλάδας μιλώ κυρίως για τους Έλληνες . Εχθρός που για να νικήσουμε θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό μέσα μας και αυτός δεν είναι άλλος από τον χειρότερο και πιο επιπόλαιο χαρακτήρα μας . |
|
|||
|
|||
![]()
Αναλαμβάνω ΔΩΡΕΑΝ την συγκομιδή και μεταφορά της ψόφιας κατσίκας του γείτονα σας, ή της δικιάς σας όταν θα έρθει η ώρα.
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|