![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Κορνήλιε, μας ταξίδεψες με τις φωτό,
![]() Απίστευτης ομορφιάς οι διαδρομές εκεί πάνω κάθε εποχή του χρόνου.. Και στην επόμενη γρήγορα, όσο για την πανοραμική λίγο προπόνηση θέλει να συνηθήσεις την ταχύτητα... |
|
|||
|
|||
![]() ΓΑΜΑΤΟ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() το καλυτερο ταξιδη ειναι αυτο.,.,.,. που οταν γυρνας στο σπιτι σου στεναχωριεσαι,.,αλλα εχεις ενα τεραστιο χαμογελο!!!!!!!!!! ![]() συντομα στο επομενο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κορνήλιε, join the club..
Και πες της Τζένης, ότι αν κόλλησε την αρρώστια...... είναι ανίατη.... δεν έχει γιατρϊά.... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Πάντα τέτοια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά λοιπόν τους διθυραμβισμούς , κάποιος πρέπει να δώσει και την δεύτερη σκοπιά ...
Έχω λοιπόν μόλις παραλάβει την μηχανή απο τον μάστορα ... καινούριος συμπλέκτης , καινούριο ρουλεμάν , καινούριο φίλτρο αέρα , η μηχανή έτειμη να πετάξει , αν και πάντα μετά απο τέτοιες εγχειρήσεις έχω το νού μου σε τυχών επιπλοκές ... Ξεκινάει η πτήση , και τσουυυυυπ να με στο Μέτσοβο σε χρόνο ντετε ... πεινασμένος σαν λύκος ... Με το που πάω να ανάψω τσιγάρο καταφθάνουν οι μάχιμοι ... η ευτυχία ζωγραφίζεται στο πρόσωπο μου 1ον βλέπω τα φιλαράκια μου , και 2ον ήρθε η ώρα για φαί ... Το μισό χαμόγελο (αυτό του φαγητού) εξαφανίστηκε αμμέσως , καθώς ως μάχιμοι (οι άλλοι όχι εγώ) , μου λένε οτι φεύγουμε απευθείας για Συρράκο ... Για δεύτερο τσιγάρο , ούτε συζήτηση ... Άνεβαίνουμε λοιπόν στις μηχανές , και αρχίζουν οι υποτιθέμενες επιπλοκές λόγο εγχείρησης ... Ο χιλιομετροδείκτης είναι χαλασμένος ... πραγματικά η ώρα περνάει , η οδήγηση είναι ψιλοζόρικη , αλλά τα χιλιόμετρα στον χιλιομετροδείκτη κολλημένα ... Αν δεν υπήρχαν που και που οι ταμπέλες που αναφέραν απόσταση απο τον προορισμό θα εψαχνα ακόμα πως συνδέετε ο συμπλέκτης με τον χιλιομετροδείκτη ... Φτάνουμε λοιπόν στο Συρράκο , και ανακαλύπτω οτι για να φάμε πρέπει να κάνουμε ποδαρόδρομο αλλά κατηφόρα ... με τα πόδια ... Το φαί όντως καταπληκτικό και τα παιδιά στην ταβέρνα , καταπληκτικά στην εξυπηρέτηση , άσχετα οτι τους πετύχαμε σχεδόν με το κλειδί στην πόρτα ... Τρώμε , σκάμε , και εκεί συνηδητοποιώ οτι η κατηφόρα έχει μετατραπεί σε ανηφόρα για τον γυρισμό ... Εκεί τουλάχιστον δεν ένιωθα λιγότερο μάχιμος , καθώς τουλάχιστον οι άντρες της παρέας ήρθαμε πολύ κοντά στα όρια εγκεφαλικού , ανακοπής και όλα τα λοιπά , με προτόγνωρους ήχους να βγαίνουν απο μέσα μας ... Να κάτσουμε για ποτάκι ούτε συζήτηση ... πάμε ύπνο , στον οποίο όλη νυχτά , απορούσα ποιός μμμμμμμμμμμ έχει μουσική διαπασών σε τέτοιο χωρίο ... ε τελικά ο μμμμ εγώ ήμουν , που πάτησα καταλάθος το τηλεκοντρόλ και άνοιξε η τηλεόραση ... Στο πρωινό ξύπνημα , ήμουν μές την χαρά , μια εκδρομική μέρα ξεκινούσε , τα φιλαράκια ήταν εκεί , και η καθισυχαστική ατάκα του Κορνήλιου "δεν μας βιάζει κανένας" ήταν αρκετά ... ήμουν χαρούμενος ... Και μόνο που τα θυμάμαι κουράστικά , και πρέπει να φύγω , η συνέχεια έπαιτε ... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είχε και χωματόδρομους η διαδρομή !!! Μπράβο στην παρέα σας ... Την καλημέρα μου !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Κορνήλιε και τα υπόλοιπα παιδιά πολύ όμορφα μέρη με απίστευτες διαδρομές! Σ'ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες μαζί μας!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|