GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 02-07-2013, 21:40
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Χα,βρήκες τον κατάλληλο καθώς τα είχα και τα 2.
Λοιπόν.για το gs έχεις απόλυτο δίκιο...ο master του κραδασμού από τα 150 συν στο κοντέρ.
Εκνευριστικά κοντή 6η πού νομίζεις ότι θα πάρεις το μοτέρ στο χέρι,χωρια δε κραδασμούς και τον ήχο πού νομίζεις ότι σκουζει το καημένο από τον πόνο.
Κακά τα ψέμματα δεν είναι μηχανή για τρέξιμο,θα το κάνει,αλλά μετά κόπων και βασάνων...το φωνάζει άλλωστε,ότι δεν γουστάρει ψηλά το στροφόμετρο.
Κατά τα αλλά,έχει άψογη θέση οδήγησης όπως ήδη ξέρεις,ευέλικτο και σχετικά οικονομικό.
Πάμε στην αντιπέρα όχθη,gt1300,δύναμή σε όλο το φάσμα των στροφών χωρίς να δείχνει πιεσμένο κάπου.
Ανεβάζει χιλιόμετρα για πλάκα και γουστάρεις,δεν κάνει για παιχνίδι,είναι λίγο δύστροπη.
Δεν γουστάρει επίσης τα κλειστά κομμάτια,δώσε της δρόμο με ανοιχτές στροφές και πλάγιασε την άφοβα,σε κλειστά κομμάτια μην επιχειρήσεις,δεν μπαίνει,έχει φύγει απλά.
Θέση οδήγησης...εγώ είχα βάλει προεκτάσεις και για τιμόνι και για μαρσπιε για να έρθει σχετικά εκεί πού το ήθελα το μηχανάκι.και πάλι όμως,την αρχοντική θέση του gs δεν την έχει,λογικό άλλωστε,αλλού τύπου μηχανή η μία,αλλού η άλλη.
Από ζημιές τίποτα το χοντρό σε αντίθεση με τα gs,οι ανακλήσεις πού είχε ήταν κυρίως για περιφερειακούς λόγους κι όχι κάτι σοβαρό.και φυσικά εδώ δε θα ακούσεις για σκάσιμο ανάρτησης,η χίλια δυο άλλα.
Είναι μία πολύ καλή μηχανή για ταξίδια και εθνικό δίκτυο.
Ακόμα και στην πόλη δεν είχα αντιμετωπίσει θέμα.τι διάολό,μηχανή είναι,όχι τανκς.αν δεν μπορούμε να την κουμανταρουμε ας την βλέπουμε μόνο.
Η γνώμη μου είναι να την πάρεις καθώς όπως λες το gs δεν είναι του στυλ σού,όπως και για μένα δεν ήταν η gt κι ας είχε χίλιες δυο χάρες πάνω της.είμαι του ψευτό on/off.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Reply With Quote
Παλιό 02-07-2013, 22:56
Thodoras Ο/Η Thodoras βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2012
Περιοχή: Αργυρούπολη Αττικής
Μoto: r1200gs 08
Προεπιλογή Απάντηση: Το GS μάλλον δεν είναι για μένα...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Χα,βρήκες τον κατάλληλο καθώς τα είχα και τα 2.
Λοιπόν.για το gs έχεις απόλυτο δίκιο...ο master του κραδασμού από τα 150 συν στο κοντέρ.
Εκνευριστικά κοντή 6η πού νομίζεις ότι θα πάρεις το μοτέρ στο χέρι,χωρια δε κραδασμούς και τον ήχο πού νομίζεις ότι σκουζει το καημένο από τον πόνο.
Κακά τα ψέμματα δεν είναι μηχανή για τρέξιμο,θα το κάνει,αλλά μετά κόπων και βασάνων...το φωνάζει άλλωστε,ότι δεν γουστάρει ψηλά το στροφόμετρο.
Κατά τα αλλά,έχει άψογη θέση οδήγησης όπως ήδη ξέρεις,ευέλικτο και σχετικά οικονομικό.
Πάμε στην αντιπέρα όχθη,gt1300,δύναμή σε όλο το φάσμα των στροφών χωρίς να δείχνει πιεσμένο κάπου.
Ανεβάζει χιλιόμετρα για πλάκα και γουστάρεις,δεν κάνει για παιχνίδι,είναι λίγο δύστροπη.
Δεν γουστάρει επίσης τα κλειστά κομμάτια,δώσε της δρόμο με ανοιχτές στροφές και πλάγιασε την άφοβα,σε κλειστά κομμάτια μην επιχειρήσεις,δεν μπαίνει,έχει φύγει απλά.
Θέση οδήγησης...εγώ είχα βάλει προεκτάσεις και για τιμόνι και για μαρσπιε για να έρθει σχετικά εκεί πού το ήθελα το μηχανάκι.και πάλι όμως,την αρχοντική θέση του gs δεν την έχει,λογικό άλλωστε,αλλού τύπου μηχανή η μία,αλλού η άλλη.
Από ζημιές τίποτα το χοντρό σε αντίθεση με τα gs,οι ανακλήσεις πού είχε ήταν κυρίως για περιφερειακούς λόγους κι όχι κάτι σοβαρό.και φυσικά εδώ δε θα ακούσεις για σκάσιμο ανάρτησης,η χίλια δυο άλλα.
Είναι μία πολύ καλή μηχανή για ταξίδια και εθνικό δίκτυο.
Ακόμα και στην πόλη δεν είχα αντιμετωπίσει θέμα.τι διάολό,μηχανή είναι,όχι τανκς.αν δεν μπορούμε να την κουμανταρουμε ας την βλέπουμε μόνο.
Η γνώμη μου είναι να την πάρεις καθώς όπως λες το gs δεν είναι του στυλ σού,όπως και για μένα δεν ήταν η gt κι ας είχε χίλιες δυο χάρες πάνω της.είμαι του ψευτό on/off.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Με προβληματίζει αυτό που λες ότι σε κλειστά κομμάτια έχει θέμα και ότι μπορεί να γίνει έως επικίνδυνη...το ακούω και από άλλους τώρα που έχω αρχίσει και τα ρωτάω...
Επίσης θα περίμενα πως από θέση οδήγησης θα ήταν με το καλημέρα πολύ πιο άνετη...
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης