Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100
Για το 1150 είχαμε κάνει μία προσπάθεια στου Rman αλλά δε μπορέσαμε να το δώσουμε ροπή στις μεσαίες. Μου ζήτησε όμως οικονομία στις χαμηλομεσαίες και ίσως αυτό με μπέρδεψε.
Μετά από αυτό δοκίμασα σε ένα άλλο να ανεβασω αρκετά στις χαμηλες και μεσαίες το αβανς και τα μίγματα και εκτιμώ ότι διορθώθηκε και πήρε αρκετά και το 1150. Οπότε είμαι έτοιμος και για τα 1150, σύμφωνα με τους χάρτες που βλέπω δε νομίζω ότι μπορεί να πάει παραπάνω..
Το ίδιο έκανα και στο δικό μου (1100) και εκτιμώ ότι πηρε από 0,5 εώς 1 κιλό ροπης παντού με 5-6 άλογα στις ψηλές στροφες που είναι εμφανή στην ψηλοτερη τελική του και στις πιο άνετες μουαγιές 160-180 χιλ/ώρα. Το χαρακτηριστικό στο 1100 μου. είναι ότι εκεί που πριν το ρεζερβουάρ από φουλ γεμάτο μέχρι λαμπάκι (περίπου 19 λίτρα), πήγαινε 240-260 χιλιόμετρα απόσταση, πλέον πάει 328 km (σήμερα) και ακόμα λαμπάκι δεν ανάβει. Φυσικά μιλάμε για ελευθερη οδήγηση εντός εκτός πόλης με ξέσκισμα και δοκιμές και όχι χαλαρή οδήγηση ταξίδι πχ. με 100km/h αλλά με 140-190 km/h και σταματα ξεκίνα στην πόλη.
Δυνaμομέτρηση θα κάνω σε λίγες μέρες να δω απτά τα αποτελέσματα επαναχαρτογράφησης των 1100-1150.
|
Δηλαδή ξεπερνάει τα 207 Km/h στο GPS (217-220 κοντέρ) ? και κατά πόσο?

ή απλά ξεπερνάει τα ...180(!!!) που είχες πει ότι τελίκιαζε ... και νόμιζες -ζεις ότι αυτό είναι το φυσιολογικό !!!
Η κατανάλωση που είχες ήταν υπερβολική, λογικό για την κατάσταση που ήταν η μοτό σου όταν την αγόρασες.
Με εξτρεμιστική οδήγηση μέσα στην Αθήνα έχω δει 7,2 l/100Km ...ταξίδι (ΕΟ,Αθήνα-Θεσσαλονίκη) δικάβαλος και φορτωμένος 160 σταθερά με 200αρια ανοίγματα στις μεγάλες ευθείες = 6,9 l/100Km.
Το ρεζερβουάρ μου(mod98) παίρνει 24 λίτρα, το δικό σου (mod94-95) 25 λίτρα.
Το λαμπάκι της ρεζέρβας ανάβει ανάλογα με
τα υπολειπόμενα καύσιμα σε σχέση με την κατανάλωση ώστε να σου δίνει σταθερά χιλιομετρική απόσταση που θα διανύσεις με την ρεζέρβα...