GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 14-07-2013, 15:09
PLATJOHN Ο/Η PLATJOHN βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: K1300GT
Προεπιλογή Απάντηση: Κλοπή R1200 GSA '30 years... SOS προς όλους...

Καλησπέρα

Είμαι και εγώ θύμα μιας κλοπής την 30/04/2012 ξημερώματα μου έκλεψαν το GSA μοντέλο του 2010 περιοχή Λαμπρινή.
Κλειδωμένο στην πυλωτη με συναγερμό , ήταν η πρώτη και η τελευταία βέβαια που δεν ήταν κλειδωμένη μαζί με το παπί μου και ήταν στην έξω μεριά, και αυτο γιατί πηγαίνωντας σπίτι ήταν να φύγω μετά από καμιά ώρα και τελικά ακυρώθηκε η έξοδος, με αποτέλεσμα η μηχανή να μείνει στην έξω πλευρά με οπτική όρατότητα και δεύτερον και σημαντικώτερο εκείνο το βράδυ έφυγε εκτάκτως το διπλανό αυτοκίνητο από δίπλα μου για να πάει στο χωριό αργά το βράδυ. το αποτέλεσμα την σήκωσαν με το βαν και πάει πέταξε. μετά από 5 ημέρες έκλεψαν άλλη μία 500 μετρα ποιό πάνω.
Οι αλήτες γυρνάνε βάζουν στόχο τις παρακολουθούνεκαθημερινά καθημερινα καθημερινα και μόλις δωθεί ευκαιρεία τότε γίνεται το κακό .
Τα τελευταία χρόνια ενω δεν κλέβανε ποτε BMW (αυτός πλην των άλλων ήταν και ένας λόγος που είχα bmw ) κλέβουνε συνέχεια και αυτό γιατί!!! να σας πώ πρώτα για δείς bmw στον δρόμο έπρεπε να ήσουν τυχερός το γνωρίζ πολύ καλά μιας και οδηγώ 32 χρόνια μηχανές εκ των οποίων τα 25 bmw . κάποτε δεν κυκλοφορούσαν ανταλακτικά μεταχειρισμένα και τώρα γίνεται χαμός . παλαιότερα υπήρχαν τρία με τεσσερα συνεργεια εξουσιοδοτημένα, που είχα και λίγο υψηλό κόστος συντήρησης, μετά άνοιξε σε κάθε γειτονιά και έναμη εξουσιοδοτημένο η κάθε μηχανικός έβρισκε ένα χώρο και άνοιγε ένα μαγαζάκι έβαζε απο έξω ταμπέλα bmw και αυτό ήταν πήγαινε ο κάθε ένας τυχαίος ναι τυχαίος που αγόραζε μια μεταχειρισμένη μηχανή και ζήταγε ανταλακτικά μεταχειρισμένα και άρχισε σιγά σιγά να βρίσκει. μετά έγιναν τα forum όπου επιτρέπουν να πουλάει ο κάθε ένας ο κάθε αλήτης κλέφτης ότι θέλει ΄χωρίς καμία υποστήριξη και έρευνα από κανένα φορέα προστασίας βγήκαν όλα αυτα τα car.gr ta ricardo ta ebayκαι όλα τα καλούδια και έτσι χάνονται οι μηχανές.

Φίλε κουράγιο έχει περάσει 1,5 χρόνος και ακόμα με σφείγγει η καρδιά μου...
όταν κατεβαίνω το πρωί στην πυλωτή καθημερινά σκέφτομαι εκείνη την ημέρα που δεν την αντίκρυσα κάτω. Να φαντασετείς πως δεν το πίστευα ότι την έχασα και νόμιζα πως την είχς πάρει η γυναίκα μου που δεν οδηγεί για να μου κάνει πλάκα. κανείς δεν μπορεί να το νοιώσει αν δεν το έχε πάθει. κανείς κανείς

Πρόταση στα Forum σταματείστε να δέχεστε αγγελίες πώλησης οποιεδήποτε αγγελίες ακόμα και κινητών, βρείτε τρόπο να πιστοποιήτε αυτό που ανεβάζει αγγελίες, παρακολουθώ κάποιους που πωλουν συνέχεια , απορία που τα βρίσκουν ρε γαμώτο!!!!!!!!!!!!!

Αγανακτισμένος , στεναχωρημένος, πικραμένος χαιρετώ
Reply With Quote

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης