![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Χαιρομαι ομως διοτι εγω και αλλοι εχουμε εμπειριες τις οποιες και καταθετουμε με καθε σεβασμο στο παρον φορουμ, το φορουμ ας κρινει αυτους που δεν εχουν και ποσταρουν το μακρυ και το κοντο τους αφου δεν εχουν τιποτε αλλο να καταθεσουν. Τελος, εισαι ακρως προσβλητικος και δρας ομαδικα με αλλους ''κολλητους σου'' που διατιθωνται εχθρικα απεναντι μου σε οτιδηποτε κι αν γραψω λογω πολιτικων ιδεων. Σε αυτο το νημα ομως ΔΕΝ μιλαμε για πολιτικα.......μιλαμε για μοτοσυκλετα και φυση και δεν πρεπει ΚΑΝΕΙΣ να απαξιωνει το γραπτο κανενος γραφοντας ''...ας μην παρασυρόμαστε από εντυπωσιακά κείμενα που ίσως έχουν γραφτει/αντιγραφεί από ανθρώπους χωρις ιδιαίτερη προυπηρεσία στη διαμονή στην ύπαιθρο'' .........εσυ το εγραψες Καπαδοκη....ειρωνια και απαξιωση.......οι υπογραμμισεις δικες μου........ας σε κρινουν οι αλλοι λοιπον. Υ.Γ. δεν μου μεγαλωσε αποτομα βασιλη, ηταν παντα μεγαλη γιαυτο κι επιβιωσα και γιαυτο ξαναμπηκα, αν και 50 ετων, εκει που πραγματικα ανηκω......... Last edited by GeorgeP; 17-07-2013 at 14:00. |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|