![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με Gs
|
|
|||
|
|||
![]()
MΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΦΙΔΙ Ε ΦΙΔΙ ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστώ φίλε Γρηγόρη!!!!!!!!!
Βλέπεις έτσι κάνω πως δεν το διάβασα........ Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι....με την μάζωξη των μοτοσακο και αυτοκινήτων
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Με την άφιξη τροχάδην στην πισινννν!
![]() ![]() Η γοργόνα..! ![]() ![]() Και άρχισαν οι βουτιές με τον Δημήτρη να δείχνει τον δρόμο! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() O Super Alpe ιπταται |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πεταει η Αχαικη παρεα |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε τι χάνω...γοργόνους και μαγκισες.Τι να σας κάνω μου πεφτετε μακρυά για αυθημερόν μισοβδόμαδα.Να το κανονισετε ΣΚ να κατηφορισει και το Athens team.Καλα να περνάτε,Φιλια σε όλους.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εν Χριστώ αδελφή Γιώτα, πραγματικά πιστεύεις ότι ΟΛΑ αυτά συνέβησαν; Ο μοντεράτοράς μας έχει το ταλέντο στο μοντάζ κ απλά αναδεικνύει με τον κατάλληλο φωτισμό το τοπίο. ![]() Μα κοιτάξτε λίγο το "αγόρι" με το κόκκινο μπλουζάκι... ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ Κ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟΟΟΟΟΟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να σας πω;;;; Τι θα κάνουμε τώρα, για 1 παλιοκαφέ της παρηγοριάς 11 σελίδες θέμα, εεεεε ![]() ![]() ![]() ![]() Δηλαδή αν έρθουν κ οι Αθηναίοι, οι Σερραίοι, Σαλονικιοί κ άλλα παιδιά θα "πέσει" το forum, θα καταρρεύσει η σελίδα; Παλιοχαρακτήρες αμάν πια... Οι υπόλοιποι να σκεφτείτε ότι έλειπαν κ τα "βαριά όπλα" (βλ. Katsanakis-Λάμπρος, Kokovatanen-Γιάννης κ λοιποί εργαζόμενοι κ.τ.λ.) θα υπήρχε ΩΡΑΙΟ κ ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα... ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|