![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΕΊΣΤΕ.......
![]() Ααααα είστε ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΙ Sent from my Στρουγκα fon |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πες στον μαστορα οτι αυτινοι οι παλαβοι που πηραν τηλεφωνο προχθες.. ΕΡΧΟΝΤΑΙ!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη μερικοι εχετε κατι διαολια
που παιζουν μουσικη στα αυτια την ωρα που οδηγατε φορτωστε αυτο για τα ηλιολουστα φρεσκοστρωμενα της Κρανιας ![]() Συνδυαζεται τελεια με ακραπα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Θα λειπει ο προβατινας, απο την σφαγη του προβατου??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο σας παίδες , ακόμη και αν είμαι στη δουλειά και δυστυχώς ούτε και φέτος θα είμαι μαζί σας , σας χαίρομαι πραγματικά που είστε όλοι εκεί και θα απολαύσετε ένα φανταστικό διήμερο!! Είμαι σίγουρος πως θα περάσετε τέλεια , με πολύ γέλιο και πολλά πανέμορφα χλμ ασφάλτινα αλλά και ..............................κρεατικών ![]() Προσοχή στους δρόμους και να γυρίσετε πίσω μόνο με ευχάριστες εικόνες να τις μοιραστήτε και με όσους μείναμε πίσω!!! ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο σας παίδες , ακόμη και αν είμαι στη δουλειά και δυστυχώς ούτε και φέτος θα είμαι μαζί σας , σας χαίρομαι πραγματικά που είστε όλοι εκεί και θα απολαύσετε ένα φανταστικό διήμερο!! Είμαι σίγουρος πως θα περάσετε τέλεια , με πολύ γέλιο και πολλά πανέμορφα χλμ ασφάλτινα αλλά και ..............................κρεατικών ![]() Προσοχή στους δρόμους και να γυρίσετε πίσω μόνο με ευχάριστες εικόνες να τις μοιραστείτε και με όσους μείναμε πίσω!!! ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!! ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|