![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πέραν της εμφάνισης, παίζει ρόλο και η λειτουργικότητα και η χρηστικότητα.
Τα 35 λίτρα του αλουμινένιου top case, για μένα το καθιστούν άχρηστο. Από την άλλη, οι πλαστικές πλαινές δεν κάνουν για φόρτωμα σκηνής κλπ για κάμπινγκ, οπότε μου είναι επίσης άχρηστες. Ο συνδιασμός αλουμινένιων στα πλάγια και τα 53 λίτρα της kappa στο top case, ήταν μονόδρομος. Σπανίως συνδιάζονται και ειδικά με τη νέα μου σχάρα (από αντβε) δεν θα ξανα μπουν πακέτο. Όμως το πλαστικό 53 αρι είναι απαραίτητο για κάθε μέρα (τσάντα, σακάκι κλπ). Για όλα υπάρχει μια εξήγηση και σίγουρα η εμφάνιση δεν είναι ο πρώτος παράγοντας ![]() Αν είναι , τότε δεν υπάρχει θέμα και λόγος για την οποιαδήποτε συζήτηση.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φτιαξε τις μονος σου... ξαναλεω https://sites.google.com/site/rtwxtz660/alluboxes
RD04 DIY Rack and Boxes ουτε πιο εξυπνοι ειναι ουτε πιο μαγκες.... |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά τις after market πλαϊνές βαλίτσες από αλουμίνιο δεν τις αλλάζω με τίποτα!Και τις συνδυάζω με givi 50 λίτρων..μόνο θεματάκι είναι ότι η δεξιά βαλίτσα δεν ανοίγει το καπάκι της..οπότε το αφαιρώ τελείως κάθε φορά που χρειάζεται..
![]() Last edited by VDR; 10-09-2013 at 23:23. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό ισχύει. Τον αφαιρούμε και το ξανακουμπάμε ![]() Μικρό το κακό σε σχέση με τη χρηστικότητα εν γένει ![]() ![]() Πάντως χωρίς topcase, είδα τεράστια διαφορά στο ταξίδι , σε θέματα ευστάθειας! Πολύ ζημιά από την πίσω βαλίτσα!!!!!! Θα την καταργήσω τελείως στα ταξίδια και θα αντικατασταθεί από σάκο σεβαστών διαστάσεων, που τοποθετείται πλάγια και δε δίνει ύψος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
ποια κομματια εννοεις; οι κατασκευες αυτες ειναι πολυ καλες και παμφθηνες...
τα υλικα τα αγορασα 40 ευρω, τα εργαλεια που δεν ειχα αλλα 20 €, κλειδαριες λουπες 15 € και να δουμε ποσα θα μου πανε οι καφεδες... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χρήστο εννοούσα αν εσύ είσαι στην παρουσίαση που έχει το λινκ... Μου αρέσει πολύ. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειναι δικια μου παρουσιαση... οι δικες μου θα γινουν πιο ωραιες και θα ριξω post με φωτο και οδηγιες, τωρα εχω κανει συγκεντρωση υλικων, κοψιματα, βαψιματα και απο δευτερα ξεκιναω πιρτσινια... μεχριστιγμης εχω ξοδεψει τα 60€, δυο φρεντο εσπρεσσο γλυκους και μπολικα στριφτα... την παρασκευη που ερχεται θα ειμαι ετοιμος αν ολα πανε καλα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αναμένουμε την δημιουργία σου. Καλή επιτυχία.
|
![]() |
Tags |
πλαινές βαλίτσες, r1150gs |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|