![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μαγαζί κάθε μέρα είμαι οι άλλοι πως με βρίσκουν! Αν έρθει ο vaska ξέχνα τα πιάτα! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φιλαράκι το πρωΐ απουσίαζες πάλι που ήρθα μετά την Θ.Λειτουργία. Έφερα κ άλλη μια παρέα με κληρικό συν άλλα 3 "προσώπατα"...αλλά έτσι είναι εμείς φροντίζουμε για σένα κ εσύ... ![]() ![]() ![]() Άδεια;;;;; Ποιά άδεια...φήμες... Λάμπρο εμφανίστηκεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς εεεεεε;;;;;; Πήραμε στα χέρια μας την "παππουδιέρα" κ πεινάσαμε; ![]() ![]() ![]() Θέλετε να μου πείτε ότι τα υπόλοιπα ΦΙΔΙΑ δεν θα έρθουν; Είναι δυνατόν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία μάζωξη ετοιμάζετε Πατρινά φιλαράκια.....................
![]() Βασίλη παιδί μου, τώρα που έγινες στυλάκι, πρόσεχε παλικάρι μου................μην ρίχνεις το επίπεδό άσε τα πιάτα στους άλλους................... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα μετά 4 μήνες ξανακαβάλησα τη χοντρούλα μου και πήγα για καφεδάκι στου Μίχα. Ήταν ένα όνειρο αλλά και σε σκιά είχε 17 βαθμούς. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε χωρίς χειμερινό μπουφάν η επιστροφή της Τετάρτης (θα είναι και βράδυ μιας και στο βουνό νυχτώνει πιο γρήγορα) θα είναι δύσκολη. Το λέω για όσους δεν ξέρουν την περιοχή.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οτι ποιο όμορφο έχετε κάνει ,μπράβο στον οργανοτη
![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|