GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 29-09-2013, 00:34
mpampis Ο/Η mpampis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2013
Περιοχή: αγιοι αναργυροι
Μoto: Funduro 650st
Προεπιλογή Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PITS Εμφάνιση μηνυμάτων
Και να μαι κι εγω που ψηφισα ΧΑ και δεν το μετανιωσα και θα το ξανακανω αν υφισταται σαν κομα ακομα, ειμαι ενα πιθικι κι εγω ενας αμορφωτος (sic) που δε παραπλανηθηκα γιατι γνωριζα τι ψηφιζω κι ετσι εκρινα αριστεροι δημοκρατες μου (με γεματες τσεπουλες μερικοι απο σας βεβαιως βεβαιως) που τοσο εχετε παλεψει για το καλο μας εσεις, δεξιοι φιλελευθεροι πασοκοι που ολοι τα λεγατε αλλα δε σας ακουγε κανενας δυναμεις του συνταγματικου (sic) τοξου ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?? ΚΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑ ΤΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ???
Παω στο κλαδι μου προσπαθω να πλυνω το αιμα του Π. Φυσσα απο τα χερια μου (αν και δεν το βλεπω πανω) γιατι συμφωνα με σας ΟΛΟΙ εμεις τον σκοτωσαμε, κοιταξτε μηπως κι εσεις εχετε σκωτωσει καποιον και ονειρα γλυκα. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!
μπραβο τουλαχιστον ξερεις τι κανεις.να εισαι παντα καλα για να θυμασαι ολους αυτους του συμπατριωτες σου που εκτελεσανε,σφαξανε,βιασανε τα ναζιστικα γουρουνακια που στηριζεις.
Αιμα στα χερια σου δεν εχεις μια και δεν περιμενες να φτασουν εως εκει,πιστευω...,το αιμα αρχιζει να φαινετε τωρα στα χερια σου που μετα απο τα οσα μαθαινουμε ακομα τους στηριζεις...
αλλα ξερεις κατι....η ανθρωπινη βλακεια δεν εχει ορια,οποτε τι λεω...
Reply With Quote

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης