GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 30-09-2013, 12:26
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07
Προεπιλογή Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχεις την καλοσύνη να γίνεις λίγο πιο διαφωτιστικός παρακαλώ;;
Εκπλήσσομαι για την μοναδικότητά σου και θα ήταν ευχάριστο να μας κάνεις κοινωνούς της παγκόσμιας αυτής επιτυχίας!!
Παρότι διακρίνω ένα ύφος ειρωνείας στην ερώτησή σου Γιάννη, (προσωπική μου εκτίμηση και ίσως και να κάνω λάθος) θα σου απαντήσω.
Καταρχήν δεν αποτελεί "παγκόσμια επιτυχία", ούτε ανακάλυψα την πυρίτιδα.
Ο πυρήνας της Χ.Α. στη Κρήτη με είχε στοχοποιήσει για κάποια άρθρα μου. Θωρούσαν ότι έπαιρνα ο ίδιος θέση σε ένα μέγα δημοσιογραφικό θέμα στο τόπο, ενώ εγώ το προσέγγιζα αμιγώς δημοσιογραφικά.
Επειδή δεν φοβάμαι κανέναν, δέχθηκα να βρεθώ μαζί τους, συζητήσαμε επί ώρες, εξαντλήσαμε το θέμα και κατάλαβαν ότι έκανα απλά τη δουλειά και το καθήκον μου και δεν εξυπηρετούσα αλλότρια κέντρα.
Έτσι και έληξε η στοχοποίησή μου την οποία την ανέφερα παραπάνω για να φανεί περίτρανα ότι δεν έχω ουδεμία σχέση με το συγκεκριμένο μόρφωμα.
Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν έχεις και άλλα ερωτήματα επί προσωπικού, ευχαρίστως να στα απαντήσω σε προσωπικά μηνύματα, αφού δεν αφορούν το thread.
Εκτιμώ ότι αρκετά είπα για το πρόσωπό μου και ας επικεντρωθούμε στο θέμα.

Και με την ευκαιρία… θέτω ένα ακόμα ερώτημα στη συζήτηση σήμερα στους συνφορουμίτες.
Γιατί αφού για την προχθεσινή τηλεοπτική (Χολιγουντιανού τύπου) υπερπαραγωγή της σύλληψης των μελών της Χ.Α. γράφονται τόσα και τόσα στο διαδίκτυο από τους πολίτες, σχετικά με το «στημένο» της υπόθεσης …
γιατί λοιπόν τίποτα από αυτά δεν έχει βγει στα τουρκοκάναλα και το σύνολο των καλεσμένων στα τηλεοπτικά παράθυρα μιλούν ΜΟΝΟ διθυραμβικά και δίνουν τα εύσημα για την κυβερνητική πρακτική και την μέθοδο της πομπώδους «τηλεοπτικής» σύλληψης; Που είναι ο τηλεοπτικός αντίλογος;
Και μη μου πει κανείς ότι δεν υπάρχει αντίλογος, αφού διαβάζουμε χιλιάδες τέτοια μηνύματα στο διαδίκτυο και ελάχιστοι εξ αυτών που γράφουν … είναι χρυσαυγίτες!
Τυχαίο… δεν νομίζω!

Last edited by VILLY; 30-09-2013 at 12:28.
Reply With Quote

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης