GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 30-09-2013, 13:45
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρότι διακρίνω ένα ύφος ειρωνείας στην ερώτησή σου Γιάννη, (προσωπική μου εκτίμηση και ίσως και να κάνω λάθος) θα σου απαντήσω...

Είναι διακριτό ιδίωμα του ανθρωπίνου είδους (και όχι μόνο) να μπορεί να διακρίνει πίσω από τις φυλλωσιές. Επέτρεψε μου να έχω και εγώ αυτήν την ιδιότητα.

...δέχθηκα να βρεθώ μαζί τους, συζητήσαμε επί ώρες, εξαντλήσαμε το θέμα και κατάλαβαν ότι έκανα απλά τη δουλειά και το καθήκον μου και δεν εξυπηρετούσα αλλότρια κέντρα...

Υπάρχει κάποιο στοιχείο (βίντεο ή ηχητικό) που θα συνηγορούσε σε αυτή την διαπίστωση;

… γιατί λοιπόν τίποτα από αυτά δεν έχει βγει στα τουρκοκάναλα και το σύνολο των καλεσμένων στα τηλεοπτικά παράθυρα μιλούν ΜΟΝΟ διθυραμβικά και δίνουν τα εύσημα για την κυβερνητική πρακτική και την μέθοδο της πομπώδους «τηλεοπτικής» σύλληψης; Που είναι ο τηλεοπτικός αντίλογος;
Και μη μου πει κανείς ότι δεν υπάρχει αντίλογος, αφού διαβάζουμε χιλιάδες τέτοια μηνύματα στο διαδίκτυο και ελάχιστοι εξ αυτών που γράφουν … είναι χρυσαυγίτες!
Τυχαίο… δεν νομίζω!

Με ποιά δεδομένα γίνεται ο προσδιορισμός που χρησιμοποιείς; Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ο Alpha;
Με ποιά στοιχεία αποδυκνείεται πως οι ελάχιστοι που σχολιάζουν στα διάφορα φόρουμ, μπλογκς κλπ υπέρ της συνωμοσίας που επικαλείσαι, δεν είναι μέλη, οπαδοί και γενικά εντεταλμένοι των έγκλειστων κακοποιών και της αποδεδειγμένα από την εκτελεστική εξουσία, συμμορίας;
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2013, 13:52
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων

Με ποιά δεδομένα γίνεται ο προσδιορισμός που χρησιμοποιείς; Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ο Alpha;
Με ποιά στοιχεία αποδυκνείεται πως οι ελάχιστοι που σχολιάζουν στα διάφορα φόρουμ, μπλογκς κλπ υπέρ της συνωμοσίας που επικαλείσαι, δεν είναι μέλη, οπαδοί και γενικά εντεταλμένοι των έγκλειστων κακοποιών και της αποδεδειγμένα από την εκτελεστική εξουσία, συμμορίας;
Γιάννη κάνεις ερωτήματα που γνωρίζεις εκ πρωϊμίου, ότι δεν θα πάρεις δημόσια απάντηση. Μην αμελείς άλλωστε ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και μετέχω στο forum μας. Άρα είναι και δική συ υποχρέωση να το προστατέψεις αυτό. Για αυτό σου ζήτησα παραπάνω, ότι αν έχεις επιπλέον ερωτήματα κάντα μου σε ΠΜ.
Ευχαριστώ.
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2013, 14:37
Senior Member

Απόσπασμα:
Γιάννη κάνεις ερωτήματα που γνωρίζεις εκ πρωϊμίου, ότι δεν θα πάρεις δημόσια απάντηση. Μην αμελείς άλλωστε ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και μετέχω στο forum μας. Άρα είναι και δική συ υποχρέωση να το προστατέψεις αυτό. Για αυτό σου ζήτησα παραπάνω, ότι αν έχεις επιπλέον ερωτήματα κάντα μου σε ΠΜ.
Ευχαριστώ.
Όπως σου είπα και στην κατ' ιδίαν τηλ επικοινωνία που είχαμε, κάθε τι που δημοσιεύεις δημόσια, θα κρίνεται δημόσια και και με δημόσια στοιχεία. Ήμουν ξεκάθαρος σε ΟΛΑ και ελπίζω, λόγω δεοντολογίας ή να τεκμηριώσεις τις δηλώσεις σου ή να τις αποσύρεις/αποκυρήξεις. Κάθε τι άλλο το λαμβάνω εκ του πονηρού και αρνούμαι να συμπράξω.
Και πάλι καλή επιτυχία στην επαγγελματική σου προσπάθεια. Εύχομαι να μας κάνεις υπερήφανους για την συμμετοχή σου στο φόρουμ και να μας κάνεις να "παραβλέψουμε" το τωρινό σου ατόπημα.
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2013, 14:43
Senior Member

Απόσπασμα:
Όπως σου είπα και στην κατ' ιδίαν τηλ επικοινωνία που είχαμε, κάθε τι που δημοσιεύεις δημόσια, θα κρίνεται δημόσια και και με δημόσια στοιχεία. Ήμουν ξεκάθαρος σε ΟΛΑ και ελπίζω, λόγω δεοντολογίας ή να τεκμηριώσεις τις δηλώσεις σου ή να τις αποσύρεις/αποκυρήξεις. Κάθε τι άλλο το λαμβάνω εκ του πονηρού και αρνούμαι να συμπράξω.
Και πάλι καλή επιτυχία στην επαγγελματική σου προσπάθεια. Εύχομαι να μας κάνεις υπερήφανους για την συμμετοχή σου στο φόρουμ και να μας κάνεις να "παραβλέψουμε" το τωρινό σου ατόπημα.
Στα παραπάνω δεν έχω να πω κάτι. Τα τονισμένα κόκκινα γράμματα όμως είναι λίαν προσβλητικά. Τα παραβλέπω όμως γιατί έχω μάθει στη ζωή μου από τη στγμή που κρίνω (λόγω επαγγέλματος) να δέχομαι και τις όποιες κρίσεις.
Είτε καλοπροαίρετες, είτε και κακοπροαίρετες, ακόμα και κακοπροαίρετες …σε βαθμό ατοπήματος!!
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2013, 14:51
Senior Member

Απόσπασμα:
Στα παραπάνω δεν έχω να πω κάτι. Τα τονισμένα κόκκινα γράμματα όμως είναι λίαν προσβλητικά. Τα παραβλέπω όμως γιατί έχω μάθει στη ζωή μου από τη στγμή που κρίνω (λόγω επαγγέλματος) να δέχομαι και τις όποιες κρίσεις.
Είτε καλοπροαίρετες, είτε και κακοπροαίρετες, ακόμα και κακοπροαίρετες …σε βαθμό ατοπήματος!!
Σου τεκμηρίωσα επαρκώς στο τηλ τα πάντα... μην επαναλαμβανόμαστε, θα μας βαρεθούν και οι σαρδέλες.
Μείνε στις ευχές και κάνε μας να αποζητούμε την γνώμη σου από το να μας την πασάρεις με αμφίβολα και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2013, 14:55
Senior Member

Τόσα χρόνια πολίτικος συντάκτης δεν γνώριζα ότι ένας βουλευτής μπορεί να συλληφθεί χωρίς την άδεια της Βουλής με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Λάθος μου. Αλλά δεν το γνώριζε και κανείς άλλος συνάδελφός μου. Γιατί δεν είχε ξαναγίνει.
Οπότε μοιραία τρία πράγματα συμβαίνουν:
1. Είτε ότι ποτέ κανείς άλλος βουλευτής δεν έχει αναμιχθεί σε παράνομες πράξεις
2. είτε η διαδικασία αυτή ισχύει μόνο για τους χρυσαυγιτες
3. είτε ότι το κράτος ποτέ άλλοτε δεν έπραξε το καθήκον του.

Κάτι άλλο δεν μπορεί να συμβαίνει.
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2013, 15:03
Senior Member

Απόσπασμα:
Τόσα χρόνια πολίτικος συντάκτης δεν γνώριζα ότι ένας βουλευτής μπορεί να συλληφθεί χωρίς την άδεια της Βουλής με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Λάθος μου. Αλλά δεν το γνώριζε και κανείς άλλος συνάδελφός μου. Γιατί δεν είχε ξαναγίνει.

Πράγματι!!!!!
Μπορείς να μας αναφέρεις πότε ξανά βρέθηκε κατηγορούμενος βουλευτής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και δεν συνελήφθη;;
Κάποιους παλαιότερους βέβαια της αριστεράς, τους συνελάμβαναν και "περιποιούνταν" με πολύ χειρότερο τρόπο.
Τι να γίνει εμείς το βγάλαμε το δημοτικό και θυμόμαστε και κανένα ιστορικό "παραλειπόμενο".
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2013, 15:58
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:

Με συγχωρείς αλλα εγω που δεν ειμαι πολιτικος συντάκτης το πρωτο που εκανα οταν ακουσα για την συλληψη ηταν να βαλω τα γελια........αφου πιστευα οτι γινοταν για το θεαθειναι.......μετα σοβαρευτηκα κι ανατρεξα στο Συνταγμα και εκανα μια αναζητηση της Ελληνικης νομοθεσιας στον Γουγλη, και τα βρηκα..., τοσο απλα.
Επειτα τα ακουσα και στα καναλια και το ραδιοφωνο........

Οσο για της ερωτησεις σου,
1. αν εχεις αποδειξεις για το αντιθετο να τις καταθεσεις στον εισαγγελεα σαν εντιμος πολιτικος συντακτης δημοσιογραφος. Αν δεν εχεις τι το κουραζουμε το θεμα με εικασιες? Εδω η ιστορια με την ΧΑ εχει εγγραφες-ακουστηκες-οπτικες αποδειξεις και ονοματα......τι να κανουμε τωρα?
2. η διαδυκασια ισχυει για ολους και σταματα να βαζεις ανοητα ερωτηματα κι αμφιβολιες στον κοσμο. Δεν ειναι η δουλεια ενος εντιμου δημοδιογραφου αυτη......
Οι ΧΑυγιτες απλως επεσαν στην φακα διότι ειχαν μεγαλη αυτοπεποιθηση και ''ανθρωπους παντου'' για να τους ειδοποιουν κατ' ομολογιαν των ιδιων.......φανταζομαι οτι μεταξυ των αστυνομικων, στρατιωτικων, ηλιθίων ''αγανακτισμενων'' πολιτων κ.λ.π. δεν μπορει καπου θα υπηρχαν και δημοσιογραφοι με ''επαφες''......
3. Το κρατος κανει το καθηκον του σε περιπτωσεις σαν της ΧΑ.......αν ξερεις αλλο Συνδεσμο, Κομμα, μορφωμα κ.λ.π. το οποιο συμμετεχει στα πολιτικα δρωμενα και ειναι ανακατεμενο με δολοφονιες, ξυλο, προστασιες και δεν ξερω κι εγω τι αλλο οπου το κρατος παρεμεινε απραγες να μας το πεις.
Τα λεφτα που χρωσταμε σημερα και ΕΓΩ θεωρω οτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ δεν μπορουν να συγκριθουν ως εγκλημα με αυτο ποτυ συντελουσε η ΧΑ και με αυτο που ΘΑ συντελουσε η ναζιστικη ΧΑ αν η συλληψη τους ηταν μονο για το χολιγουντ κι οχι για την ουσια...........
Μην ξεχνας οτι οι τυποι αυτοι ειχαν ινδαλμα τους τον Χιτλερ και οτι αυτος πρεσβευε (δες το σαιτ τους), μεταξυ αυτων ηταν και η καθαροτητα της φυλης, μισουσε τα άλλα ανθρωπινα χρωματα πλην του λευκου και απεχθανονταν τους αναπηρους και με ειδικες αναγκες ανθρωπους ακομα και γερμανους τους οποιους εστελνε για σαπουνι....
Ξερεις αραγε, σε αυτο το φορουμ, με αυτους που μιλας, ποσοι ειναι παντρεμενοι με αλλου χρωματος συντροφους?
Ξερεις με τι τρομο αυτοι οι ανθρωποι εστελναν τα ''υποδυεστερα'' διαφορετικου χρωματος παιδια τους στο σχολειο καθε μερα? Εμεις εδω στην Ν.Σμυρνη εχουμε δυο περιπτωσεις ξυλοδαρμου ΠΑΙΔΙΩΝ (14 και 17 ετων) διαφορετικης φυλης απο της Ελληνικης απο ηλιθιους ΧΑυγιτες.
Ξερεις αραγε, σε αυτο το φορουμ, με αυτους που μιλας, ποσοι εχουν παιδια με ειδικες αναγκες??????

Κανε μας λοιπον σε παρακαλω την χαρη και, μην μας φουντωνεις με αυτην την υποβοσκουσα, αρτιως κι επιμελως επεξεργασμενη και περασμενη στο χαρτι υποστηριξη σου στους συγκεκριμενους αλλα και σε καθε τι ΜΗ κυβερνητικο......

Οσο κι αν ποναει εσενα και μερικους αλλους η χωρα αυτη εχει και κυβερνηση, εχει και νομους, εχει και Δημοκρατια.........και μαλιστα η τελευταια δεν ειναι ΑΣΥΔΩΤΗ οπως ηταν τα τελευταια 35 χρονια.
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2013, 15:02
Senior Member

Απόσπασμα:
Σου τεκμηρίωσα επαρκώς στο τηλ τα πάντα... μην επαναλαμβανόμαστε, θα μας βαρεθούν και οι σαρδέλες.
Μείνε στις ευχές και κάνε μας να αποζητούμε την γνώμη σου από το να μας την πασάρεις με αμφίβολα και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Το εύχομαι.
Το σύστημα Γιάννη, δεν τρώει τα δικά του παιδιά.
Ο φασισμός δεν θα εκλείψει αν δεν εκλείψουν οι πολιτικές που τον συντηρούν και τον γιγαντώνουν, όταν τον χρειάζονται… αυτά αναφέρονται ευκρινέστατα στο άρθρο μου και όσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να αλλοιώσουν τα λόγια μου, δεν είναι εφικτό.
Χρησιμοποίησαν την Χ.Α. για τις δουλειές τους, τη χρησιμοποιούν και σήμερα.
Την άφηναν να τρομοκρατεί, να σκοτώνει, να κάνει ακόμη και… «πολιτικές παρεμβάσεις», ενώ ήξεραν τα πάντα. Δεν τα έμαθαν ξαφνικά.
Την άφηναν να κάνει τον νταβατζή της κοινωνίας, να δέρνει δίπλα στα ΜΑΤ και την ίδια ώρα να… «καταγγέλλει» το σύστημα που υπηρετούσε! Έτσι την χρειάζονταν τότε.
Τώρα η «εξάρθρωσή» της βολεύει, για άλλους λόγους. Τυχαίο είναι άραγε ότι χρονικά συνέπεσε με την έναρξη των μεγάλων αγώνων στην παιδεία. Όταν δηλαδή έβαλε χέρι στην εκπαίδευση η κυβέρνηση.
Άραγε, ποιος μιλά σήμερα για την υποβάθμιση της παιδείας κι όχι για τον «θρίαμβο του κράτους δικαίου», που μας είπε ο Δένδιας;
Ποιος έμαθε ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας θεώρησε αντισυνταγματική την πρώτη, ακόμα, διαθεσιμότητα;
Ποιος έμαθε ότι βάζουν και πάλι χέρι στους μισθούς και τις συντάξεις;
Ποιος έμαθε για τη νέα αύξηση της ανεργίας, τους νέους αστέγους, τις νέες αυτοκτονίες, τα σχολεία που ακόμη δεν άνοιξαν;
Ποιος έμαθε για τα τελευταία παιγνίδια του ΤΑΙΠΕΔ;
Ποιος συζήτησε ουσιαστικά για τα 25 ευρώ είσοδο στα νοσοκομεία, που επέβαλε ο Γεωργιάδης;
Reply With Quote
Παλιό 30-09-2013, 15:05
Senior Member

Απόσπασμα:
Το εύχομαι.
Το σύστημα Γιάννη, δεν τρώει τα δικά του παιδιά.
Ο φασισμός δεν θα εκλείψει αν δεν εκλείψουν οι πολιτικές που τον συντηρούν και τον γιγαντώνουν, όταν τον χρειάζονται… αυτά αναφέρονται ευκρινέστατα στο άρθρο μου και όσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να αλλοιώσουν τα λόγια μου, δεν είναι εφικτό.
Χρησιμοποίησαν την Χ.Α. για τις δουλειές τους, τη χρησιμοποιούν και σήμερα.
Την άφηναν να τρομοκρατεί, να σκοτώνει, να κάνει ακόμη και… «πολιτικές παρεμβάσεις», ενώ ήξεραν τα πάντα. Δεν τα έμαθαν ξαφνικά.
Την άφηναν να κάνει τον νταβατζή της κοινωνίας, να δέρνει δίπλα στα ΜΑΤ και την ίδια ώρα να… «καταγγέλλει» το σύστημα που υπηρετούσε! Έτσι την χρειάζονταν τότε.
Τώρα η «εξάρθρωσή» της βολεύει, για άλλους λόγους. Τυχαίο είναι άραγε ότι χρονικά συνέπεσε με την έναρξη των μεγάλων αγώνων στην παιδεία. Όταν δηλαδή έβαλε χέρι στην εκπαίδευση η κυβέρνηση.
Άραγε, ποιος μιλά σήμερα για την υποβάθμιση της παιδείας κι όχι για τον «θρίαμβο του κράτους δικαίου», που μας είπε ο Δένδιας;
Ποιος έμαθε ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας θεώρησε αντισυνταγματική την πρώτη, ακόμα, διαθεσιμότητα;
Ποιος έμαθε ότι βάζουν και πάλι χέρι στους μισθούς και τις συντάξεις;
Ποιος έμαθε για τη νέα αύξηση της ανεργίας, τους νέους αστέγους, τις νέες αυτοκτονίες, τα σχολεία που ακόμη δεν άνοιξαν;
Ποιος έμαθε για τα τελευταία παιγνίδια του ΤΑΙΠΕΔ;
Ποιος συζήτησε ουσιαστικά για τα 25 ευρώ είσοδο στα νοσοκομεία, που επέβαλε ο Γεωργιάδης;

Ε, τότε να μην την εξαρθρώσουν για να κοιμόμαστε ήσυχοι!!!!!!!
Μα τι άλλο θα ακούσουμε;;
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης