![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επ!!!!!!!!!!!!
Κάτι χάθηκε και ευελπιστώ σε εξηγήσεις. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αναπτύξτε τα επιχειρήματα σας ελεύθερα χωρις να προσβάλεται την προσωπικότητα κανενός... ...ας είναι κ ο Μιχαλολιάκος ![]() Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος: ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ.... |
|
|||
|
|||
![]() Θεωρώ πιο έντιμο, να πάρεις θέση ακόμα και με π.μ. αν και προτιμώ όλα να γίνονται δημόσια. Σε περίμενα γιατί είμαι περίεργος, αν δεν ανήκεις στον συγκεκριμένο χώρο, να μου δικαιολογήσεις την στάση σου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλά Χάρη, θα σφουγγαρίσουμε στο τέλος... Έχεις λάθος όμως ως προς τους κανόνες του φόρουμ. Ξαναδιάβασε τους ειδικά στα περί μίσους. Φαντάζομαι με τι ευπρέπεια θα αντιμετωπίζαμε/τε όποιον με ευπρέπεια κατά τα άλλα προσπαθούσε να μας πείσει πως ο πακιστανός που κτύπησε το κοριτσάκι στην Πάρο είχε δίκιο και κακώς του πέρασαν χειροπέδες κλπ κλπ |
|
|||
|
|||
![]()
ενοουσα...αληθεια σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα έπεφτε πολύ πινελίκι σε όποιον υποστήριζε τον Πακιστανό...
Ομοίως, μπορείς να ξεσκίσεις την ΧΑ παραθέτοντας τα ανδραγαθήματα τους αναλυτικότατα και σε όσα θέματα θες δικα σου η αλλων εδώ... Προσωπικά επίθετα κ χαρακτηρισμοί οχι! Διάβασα όλο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω κάτι ευπρεπώς;;
Δεν είστε ακόμη στους συλληφθέντες;;; |
|
|||
|
|||
![]()
.... το νήμα κ θα το ξαναδώ,
μην χαρακτηρίζεται συνφορουμμίτες |
|
|||
|
|||
![]()
μπα οχι
![]() (αν και θα προτιμουσα το μνμ που σβηστηκε να το διαβαζες μιας και ασχολεισαι μαζι μου να εμπαινες στη θεση σου--- σεβομενος τη φιλοξενεια του χωρου κανω σεβαστη την αποφαση των αντμ να το διαγραψουν) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το ύπουλο του θέματος και των συναφών ήταν πως "από ουδέτερη αντικειμενική σκοπιά" και χωρίς να παραδέχονται την συμμετοχή και υποστήριξη, ακριβώς αυτό θέλανε. Να σύρουν την κουβέντα με δήθεν πολιτισμένο τρόπο στον δρόμο τους. Αν αρχίσεις να αντιπαραθέτεις στοιχεία και απόψεις στη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ συλλογιστική, έχουν κερδίσει το μισό παιχνίδι. Δεν συζητάς τα αυτονόητα, αλλά προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας. Είναι παμπάλαιο το κόλπο και τόσο γνώριμο που καταντάει βαρετό. Ξέρεις τι θα ήταν πιο σωστό;; Αυτό που βλέπω αλλού. Τέτοιους τύπους και συμπεριφορές τους έχουν απομονώσει εξ' αρχής. Όχι με αστυνομικά μέτρα του εκάστοτε φόρουμ, αλλά με γενική σχεδόν αδιαφορία. Εδώ επέτρεψε μου, αλλά έχουν αφεθεί να σκάψουν λαγούμι. Η άποψη αυτή ΊΣΩΣ να μην είναι μόνον δική μου... Το σφουγγάρισμα λοιπόν δεν κρύβει ούτε αίρει τις αμαρτίες. Ξέρεις και πως οι παρατηρήσεις μου είναι φιλικές και πως νοιώθω για τον χώρο αυτό που πλάκα πλάκα συναγελαζόσαστε κοντά έξι χρόνια τώρα. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|