![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους.
Επειδή και εγώ ψάχνομαι τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει να ψωνίσω από Ευρώπη. Ξέρει κανένας από που μπορώ να βρω καλές τιμές για το gt air εκτός από τα γνωστά fcmoto και helmet city; Έχω ήδη αγοράσει 2 κράνη nolan παλαιότερα από fc moto και είμαι πολύ ικανοποιημένος. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το πηρα πριν 5 μηνες απο την αποθηκη στην Ηλιουπολη. Βy far η πιο χαμηλη τιμη απο ολα τα ευρωπαικα κ αμερικανικα σαιτ....Κ μενουν και τα λεφτα στην Ελλαδα... Τσεκαρε το: Αξεσουάρ Μοτοσυκλέτας - Motorparts |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απο θεμα εγγυησης σε καλυπτει η αντιπροσωπεια, ή ο εμπορος; Στο κουτι υπαρχει οτι δινει κι ο αντιπροσωπος; Ζελατινα με πινλοκ και αντιθαμβωτικη, υποσιαγωνο κλπ...; |
|
|||
|
|||
![]()
Ο τυπος αγοραζει απευθειας απο τον τζωρτζοπουλο (τον επισημο εισαγωγεα της shoei στην ελλαδα). Ειναι λοιπον σαν να αγοραζεις απο την αντιπροσωπεια. Υποθετω πως λογω χοντρικης κ λογω του οτι δεν εχει εξοδα λειτουργιας οπως καποιο νορμαλ μαγαζι με ενοικια κτλ, μπορει κ κανει φοβερες τιμες. Το κουτι λοιπον μεσα εχει οτι εχει κ του αντιπροσωπου (Τζορτζοπουλος). Μαλιστα μου εχει τυχει να με στειλει σε αλλο καταστημα (αντιπροσωπου alpinestars) για να δοκιμασω νουμερο (γιατι δεν τα εχει ολα τα νουμερα αλλα του το ζητας κ στο φερνει σε μια μερα) κ οταν ειπα στου αντιπροσωπου να μου κανει καλυερη τιμη για να το παρω απο αυτον επι τοπου κ να γλιτωσω τα πηγαινε ελα, μου αρνηθηκε κ μου ειπε να το παρω απο την αποθηκη που τους εχει πελατες καλους...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ειναι 1000% ότι το δίνει ο τζωρτζο.....γιατι το κάνει??? μα είναι καθαρά κέρσος για αυτόν....έχει πάρει τα shoei αλλά δεν μπορεί να τα σπρώξει σε όλη την ελλάδα με 2 μαγαζιά στο κέντρο....για αυτό τα δίνει στα μαγαζιά χονδρική....και βγάζει κ αυτό κέρδος κ ο τζωρτζο... εγώ πάντως που είμαι πελάτης της αποθήκης όταν πήγα για 2 κράνη http://www.motorparts.com.gr/eshop/e....html...δεν μου έκοβε ούτε cent....στα μετρητά....και τσαντίστηκα...πήα τζωρτζο που τα έχει 570ευρω....μην με ρωτήσετε πόσο τα πήρα τελικά ![]() ![]() ![]() και πάμε τώρα στο θέμα μας...billako ξερά πάς στο μαγαζί όταν με το καλό έρθει και τον ρωτάς τιμή ....του λές ότι κάνει τόσο εκεί....θές +50euro να το πάρω???? να έχεις κ το κεφάλι σου ήσυχο...να το χαρείς και απο το πρώτο λεπτάκι..... αλλά λέγε τώρα ποιό είναι το κράνος???γτ υποψιάζομαι αμερικανία ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|