![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Για σταθείτε ρε παιδιά! Γιατί χαλάει η εικόνα του φόρουμ;!
Οταν κάνω αναζήτηση στο γούγλη και ζητώ πληροφορίες για το "δολοφονία με πολιτικά κίνητρα" ας πούμε, το φόρουμ δεν εμφανίζεται...... δεν εμφανίζεται ακόμη κι όταν κάνω αναζήτηση για "μαρσπιέ οδηγού r 1200 gs ". Σε σχέση με τι χαλάει η εικόνα του φόρουμ; Θα αναφερθώ και σε αυτό που λέει ο Αντώνης moby....πριν 5 δεύτερα άνοιξα τις νέες δημοσιεύσεις, στις δύο πρώτες σελίδες υπάρχει μόνο η απάντηση του Κώστα του μάνιακ στο θέμα με τα πρόστιμα σε μοτουκλετιστές, που δεν είναι καν πολιτικό θέμα αλλά επικαιρότητας. Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη τον αστακό, το όλο πρόβλημα δημιουργείται από προσωπικές αντιπαραθέσεις κι αντιπάθειες. Μόλις είδα για το σεισμό στα Χανιά! Ελπίζω να είναι όλα καλά χωρίς τραυματισμούς! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ειδικά από χτες Παρασκευή που έχει βουίξει ο τόπος κι "επεσε σύρμα"... Τις προηγούμενες μέρες όμως δεν ήταν και τόσο ρόδινα τα πράγματα... Όσον αφορά τις αντιπάθειες, δεν το πιάνω (χωρίς να λέω πως το είπες για μένα) κι αυτό γιατί ειδικά αυτοί που συνήθως αρπαζεστε στα πολιτικά θέματα μου είστε όλοι συμπαθείς και είχα την τύχη να σας γνωρίσω από κοντά. Τύχη, γιατί αν δε σας ήξερα θα σας παρεξηγούσα μέσα στο φόρουμ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω φίλε, εγώ μετά από 4 χρόνια στο φόρουμ χθες ή προχθές χρησιμοποίησα αυτές τις επιλογές από περιέργεια. Κι ούτε θα τις χρησιμοποιώ τακτικά. Εξαρχής πηγαίνω μέσω της αρχικής σελίδας στις ενότητες και τα θέματα που τη δεδομένη στιγμή με ενδιαφέρουν ή μου κινούν την περιέργεια. Εννοείται πως καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του. ![]() Τι εννοείς έπεσε "σύρμα"; Last edited by ortho; 12-10-2013 at 17:18. |
|
|
|||
|
|||
|
πραγματικο γεγονος σημερα .,.,βλεπω ενα τυπο με μπλουζακι του φορουμ
παω και τον ρωταω ποιος ειναι γιατι δεν ετυχε να τον ξερω .,. μου λεει ο george-k ηταν παρεα με την lena 1200 και αλλο ενα ζευγαρι φιλοι ολοι με τον laki gs σε ενα λεπτο μιλουσαμε σαν να γνωριζομαστε χρονια ![]() ![]() αυτο θελω απο το φορουμ και αυτο περνω.,. πιστευω και εγω οτι το θεμα τον πολιτικων συζητησεων εχει ξεφυγει και παει να γινει κομματικο (αριστεροι φασιστες και κτλ) εχουμε (μαλωση) για πιο ειναι το καλυτερο μΑχανακι .,.,.,εχουμε (μαλωση) για το καλυτερο κινητο.,.,.,.καποια στιγμη γελουσαμε και ολλα οκαλλα με τα κομματικα δεν νομιζω οτι θα εχει το ιδιο αποτελεσμα.,.,.,.,. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό που έγραψε ο Ηλίας είναι πολύ σωστό, η πολιτική φανατίζει και χρωματίζει ειδικά σήμερα μία από τις μεγαλύτερες στεναχώριες που έχω πάρει εδώ μέσα είναι όταν μπινελικώθηκαν ο Κώστας με τον Γιώργο. 20 άτομα να γράφουν κρατώντας ένα επίπεδο, αν μπει ένας μπορεί να το κάνει αρένα και μετά είναι αργά. ![]() Και κάτι τελευταίο, τα περισσότερα παιδιά που δεν θέλουν τα πολιτικά θέματα είναι από τα πλέον "πολιτικοποιημένα". |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτή είναι η παρατήρηση κλειδί....και γι' αυτό είναι ακόμη πιό περίεργο.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οπα οπα... για το Στουρναρα παιρνω την ευθυνη εγω... και στο φιναλε δεν ειναι κατι που δεν ειδε ολος ο κοσμος... απο κι και περα ειπα κατι αν διαβασες ολα τα ποστ...... απο κι και περα καποιος θα καταλαβει... ελα μην το τραβαμε απο τα μαλλια ρε παιδια... και οχι πολιτικοποιημενος ειδικα εγω ... Last edited by Astakos82; 12-10-2013 at 18:48. |
|
|
|||
|
|||
|
το forum ειναι σαν το καφέ της τεταρτης, μαζι σε ενα χωρο αρκετα ατομα, χωρισμενα σε πηγαδακια με διάφορα θέματα συζήτησης, θα ακούσεις κατι καλο, θα ακούσεις και καμια μ@&#%.α, θα ξεχαστείς λιγο...θα μιλήσεις, θα ρωτήσεις, απλα πράγματα.....μονο που στο καφέ δεν εχεις moderator
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|