![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι οντως δε θελω να ξεφυγω το μανιουαλ,αλλα το συνεργειο ειναι με τα μισα λεφτα.ευχαριστω παυλο για την απαντηση κ εχεις μια μεγαλη μου λατρεια την r90 να την χαιρεσαι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι καποιες δουλειες που μπορουν να της κανουν ολα τα συνεργεια απλα η αντιπροσωπεια χρεωνει τρελα....Βρες ενα συνεργειο που να ειναι εμπιστο κ κανε την δουλεια σου...Εκτος κ αν σου περισσευουν τα χρηματα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορείς να εξασφαλίσεις ότι θα σου κάνουν αυτό που λένε, επιβάλλεται να το κάνεις με τα λιγότερα χρήματα. Αν δηλαδή μπορείς να εξασφαλίσεις ότι θα σου αλλάξουν τα λάδια και τα πιθανά παρελκόμενα (τσιμουχίτσες στεγανοποίησης, λαστιχάκια, κ.λπ.) πρέπει να το κάνεις με τον οικονομικό τρόπο (με απόδειξη εννοείται).
Κρατάς την περιγραφή των εργασιών που έκανες μαζί με την απόδειξη και είναι σαν να σφράγισες το βιβλιαράκι στην αντιπροσωπεία. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας τον τελευταίο καιρό και θέλει ιδιαίτερη προσοχή με τα συνεργεία, είτε αυτά είναι επίσημα, είτε όχι. Σε ευχαριστώ πολύ Στέλιο για το R90. |
|
|||
|
|||
![]()
Στο δικό μου άλλαξα μόνος μου τα λάδια στις μπουκάλες και παρατήρησα ότι τα παλιά λάδια ήταν σαν καινούργια. Νά ξέρεις ότι το πιρούνι είναι απλό και η αλλαγή γίνεται εύκολα , πάντα όμως σύμφωνα με τα στοιχεία του μάνουαλ.
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|