GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #26  
Παλιό 08-11-2013, 15:48
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Καταστροφική η έξοδος από την ευρωζώνη!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από clear Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδή πιστεύετε οτι η οι ιδεολόγοι αριστεροί είναι τόσοι πολλοί που θα έβγαινε ποτέ ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και θα γινομασταν Β. Κορέα.
Το 27% του ΣΥΡΙΖΑ πως προέκυψε;;;;έγινε ξαφνικά ιδεολογικός κατακλυσμός και βαφτίστηκαν όλοι οι βολεμένοι συνδικάλες.
Πώς κατάφερε ο Άλεξ να τους πείσει μέεσα σε 3 χρόνια και από το ''μπαίνω - δεν μπαίνω στη Βουλή να θέλει να γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση;;;
Εχει μαζι του ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟ το ΠΑΣΟΚ που μας κυβερνησε επι 30 χρονια...γιαυτο......

Αντώνης Κοτσακάς - Ο οργανωτικός νους Τσοχατζοπουλου τωρα ειναι του νέου Σύριζα. Στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου
Β. Χωραφάς - Στενοτατος συνεργατης του Τσοχατζοπουλου καθ' όλη τη διάρκεια που υπηρετούσε σε κυβερνητικές θέσεις.....
Γιώργος Ραυτόπουλος-Με ουσιαστική συμβολή στην ανασύνταξη. Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος.
Π. Κουρουμπλής - Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε τεθεί εκτός ψηφοδελτίων από τον Γ. Παπανδρέου το 2007.
Νίκος Κοτζιάς - Ο μυστικοσύμβουλος επί των οικονομικών θεμάτων, Εργάστηκε ως εμπειρογνώμονας και σύμβουλος στο υπ. Εξωτερικών από το 1993 επί υπουργίας Θ. Πάγκαλου και το 1996 ξεκίνησε τη συνεργασία με τον Γ. Παπανδρέου, που διετέλεσε αναπληρωτής υπ. Εξωτερικών. Εκτοτε ξεκίνησε μια φιλική και πολιτική σχέση με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που τον τοποθέτησε επικεφαλής στο ΙΣΤΑΜΕ. Η πρώτη σύγκρουση με τον Γ. Παπανδρέου ήρθε τον Ιούλιο του 2011 όταν προτάθηκε στον Ν. Κοτζιά να αναλάβει υφυπουργός Εξωτερικών και αυτός αρνήθηκε. Φημολογείται ότι ήθελε να τοποθετηθεί στη θέση του υπουργού.
Λούκα Κατσελη - Η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ απάντησε με ιδιαίτερη θέρμη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία. Άλλωστε το ...δαχτυλίδι ο Αλέξης το έδωσε με την πρότασή του να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο παλιός υπουργός Εθνικής Οικονομίας του Ανδρέα, Γεράσιμος Αρσένης, που είναι σύζυγός της. Μετεκλογικά θεωρούν πολλοί ότι ο Τσίπρας θα την αξιοποιήσει εαν η ίδια δεν επιδιώξει να ενταχθεί νωρίτερα στο δυναμικό του κόμματος.

Πηγή 1: Ο Τσίπρας υιοθέτησε τα έξι «ορφανά» του Ανδρέα, του Άκη και του Γιώργου | iefimerida.gr

πηγη 2:
Τα «ορφανά» του ΠΑΣΟΚ βρήκαν στέγη στην Κουμουνδούρου | πολιτικη | ethnos.gr (αλλα και αλλου)
Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:00.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!