![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ήμουν κοντά να ερχόμουνα να την πάρω...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη, με το ασετόν στη βενζίνη, τι πετυχαίνεις;[/QUOTE]
Λοιπόν, νομίζω πως γίνεται όντως πολύ κακό για το τίποτα, δεν είναι σοβαρό πρόβλημα ο ένας χρόνος ακινησίας: Σκαραβαίος, πήρε μπρός μετά από ...τρία χρόνια!!! Βέβαια, μετά από δυό λεπτά, έσβησε καθώς ρούφηξε λάσπη. Το ασετόν τώρα, "παντρεύει" το νερό με το καύσιμο και καίει σταδιακά το μίγμα, καθαρίζοντας το ντεπόζιτο. Κάνει ότι και το Fuel line cleaner της Protec αλλά κοστίζει πολύυυυυυ λιγότερο. Η αναλογία που συνίσταται είναι 3ml / lt. Δες κι εδώ: http://www.gsforum.gr/f25/Βενζίνη-και-ασετόν-43530/ με τραγουδιστό τρόπο!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Το εάν λειτούργησε (ή γενικότερα μπορεί να λειτουργήσει) ο κινητήρας του σκάφους σου ή του σκαραβαίου του φίλου ή το δικό μου R 51 με βενζίνη μειωμένων οκτανίων είναι άλλο θέμα. ![]() Εσύ, ως πρώην χρηματιστής, πρώην εργολάβος και τώρα ως άνεργος μηχανολόγος θα έπρεπε να το γνωρίζεις …. ![]() Λοιπόν, νομίζω πως γίνεται όντως πολύ κακό για το τίποτα, δεν είναι σοβαρό πρόβλημα ο ένας χρόνος ακινησίας: Σκαραβαίος, πήρε μπρός μετά από ...τρία χρόνια!!! Βέβαια, μετά από δυό λεπτά, έσβησε καθώς ρούφηξε λάσπη. ![]() ![]() Το ασετόν τώρα, "παντρεύει" το νερό με το καύσιμο και καίει σταδιακά το μίγμα, καθαρίζοντας το ντεπόζιτο. Κάνει ότι και το Fuel line cleaner της Protec αλλά κοστίζει πολύυυυυυ λιγότερο. Η αναλογία που συνίσταται είναι 3ml / lt. Δες κι εδώ: http://www.gsforum.gr/f25/Βενζίνη-και-ασετόν-43530/ με τραγουδιστό τρόπο!! Το θέμα δεν είναι να ...κάψεις το νερό !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=TEOSS;974013]Δεν είναι μόνο θε......................................ύργησε (ή γενικότερα μπορεί να λειτουργήσει) ο κινητήρας του σκάφους σου ή του σκαραβαίου του φίλου ή το δικό μου R 51 με βενζίνη μειωμένων οκτανίων είναι άλλο θέμα.
![]() Εσύ, ως πρώην χρηματιστής, πρώην εργολάβος και τώρα ως άνεργος μηχανολόγος θα έπρεπε να το γνωρίζεις …. ![]() ................................................. Μα γιατί είναι άλλο θέμα, ενώ όπως παραδέχεσαι λειτουργεί σε άλλους παρόμοιους κινητήρες? Και ειδικότερα στον δικό σου… ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=ckk;974156]
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |