![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εν Χριστώ αδελφέ Παναγιώτη, χαίρε.
Τετάρτες μαζευόμαστε σε διαφορετικά (συνήθως) μέρη όπου έχουμε μια προσωπική σχέση η οποία περιλαμβάνει κ την ψυχική ανάταση. Θα χαρούμε να σε δούμε, να σεγνωρίσουμε, να συζητήσουμε πολλά για το φόρουμ. Το όμορφο σε αυτή τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ παρέα ανά την Ελλάδα είναι οι διάφορες εκδηλώσεις-events-εκδρομές-συναντήσεις-αποδράσεις όπου εκεί αρχίζεις κ αναπτύσσεις σχέσεις με "παιδιά" που τα γνώριζες μόνο από τα nicknames.Είναι τέτοια η χαρά μας που βρίσκουμε τις 2 ώρες παρά τα προβλήματά μας κ χαλαρώνουμε. Τέλος πάντων. ![]() Αισίως σε λίγο καιρό φθάνουμε τα 8.000 μέλη. Μιλάμε για μεγαααααααααααληηηηηη παρέα ![]() ![]() ![]() Αντικατοπτρισμός κ μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας που δεν χρειάζεται να αναφέρω τι συμπεριλαμβάνει. Οι αγγελίες στο φόρουμ (κατά την δική μου άποψη) είναι από τις ασφαλέστερες στο διαδίκτυο κ εξηγούμαι. Παράδειγμα (πριν από καιρό) στην Πάτρα όπου μέλος που δεν παράδιδε το κινητό ή δεν επέστρεφε τα χρήματα ή στη χειρότερη δεν επικοινωνούσε με τον αγοραστή. Ξέχωρα ότι ΟΛΟΙ τον "ξεφωνίσαμε" αρχίσαμε κ πιέζαμε από κοντά κ με "διακριτικότητα" λύθηκε το θέμα. ![]() Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στη Ελλάδα (αλλά κ στο εξωτερικό συχνά-πυκνά) κ να μην βρεις βοήθεια ή έστω ένα μέλος που να μην σε καθοδηγήσει. Σχεδόν ΟΛΕΣ οι αγγελίες θέλουν κ τον ενδεδειγμένο (κατά περίπτωση) χειρισμό. "Ψώνισα" από μέλη κ είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος. Πάω τώρα γιατί έχω εκκλησία αύριο...κουράστηκα.
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|