![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτοεξεφτιλιζεται αυτος ο οποιος αψηφα τους νομους.......η εφεση με δικαιωμα αναιρεσης ειναι δικαιωμα ΟΛΩΝ των πολιτων για ΟΛΑ τα εγκληματα.
Αν επιθυμεις την καταστρατηγηση αυτου του δικαιωματος κι αν αψηφας τους νομους κατα το πως σε συμφερει τοτε δεν διαφερεις σε τιποτε απο αυτους που αντιπαθεις δλδ τους φιλους σου τους πολιτικους!!!!!! Και αυτοι το ιδιο εκαναν επι χρονια.......τωρα οχι! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τελικά ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό; αυτού του είδους οι λογικές μας έφτασαν εδώ, αν ήμουν εγώ στην θέση του Λιάπη θα ήμουν μέσα σήμερα και όχι στην Κουάλα Λαμπούρ. Έπρεπε να ήσουν στην θέση του πατέρα και τότε θα τα λέγαμε πως θα ένιωθες για το μπορντέλο που ονομάζεις κράτος. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ευχομαι να μην εχεις ποτε τραβηγματα με τον νομο, οποιασδηποτε φυσης, διοτι τοτε θα εκτιμησειςς πολυ το δικαιωμα της εφεσης, τυ διακανονισμου κ.α δικαιωματων που σου δινει ενα ευνομουμενο κρατος και που εσυ αρνεισαι σε αυτο το ιδιο το κρατος για συναισθηματικους λογους. Τωρα ποιος αυτοεξεφτελιζεται? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νομίζω ότι διαστρεβλώνεις αυτά που λέει ο Γιώργος. Εχεις δίκιο βέβαια για τον Λιάπη. Εμείς θα είμασταν με τον μισό ποινικό κι αστικό κώδικα προφυλακισμένοι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με πλαστές πινακίδες κυκλοφορούσε πολιτευτής της Χ.Α. ....το εχει ποσταρει και ο ''yannis'' alloy. Ενα ευνομουμενο κρατος μεταχειριζεται τους πολιτες του το ιδιο. Ξερω, ΔΕΝ συνεβαινε...συμφωνουμε.....τωρα ομως συμβαινει. ...και μην μου πεις οτι ευνοηθηκε λογω του οτι πολιτευτηκε μ την ΧΑ το 2012 ετσι? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν βέβαια το ατύχημα έβγαινε "υπαιτιότητα του οδηγού" και η αποζημίωση απαιτούνταν από τον πατέρα του οδηγού, που μπορεί να μην είχε δεύτερο σώβρακο, θα έλεγες το ίδιο;; Πάλι διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γράφετε λες και ζούμε στην ιδανική πολιτεία, αν το ατύχημα έβγαινε "υπαιτιότητα" του οδηγού και δεν έιχε δεύτερο σώβρακο, δεν θα το μαθαίναμε καν και δεν θα είχε ούτε δικηγόρο να κάνει έφεση. Μένω στο ηθικό μέρος της υπόθεσης, εκτός από την αποζημίωση το κράτος όφειλε και μία συγνώμη, την οποία μέσα από την αναίρεση της απόφασης έδειξε ότι ποτέ δεν την έδωσε. Αυτή είναι η γνώμη μου και τέλος, αυτό που έγινε δείχνει την αναλγησία του "συστήματος" και μου κάνει εντύπωση που γίνεται και θέμα κουβέντας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πολύ ωραία και πολύ σωστά!!! Να μείνουμε μακρυά από δικονομικά. Και τότε έρχεται η υποκειμενική ευαισθησία καθενός μας και ερμηνεύει κατά το δοκούν, αφορίζοντας και πάλι τους "άλλους" τους "κακούς"!!!! Αλλά ξέχασα... φταίει το σύστημα με την αναλγησία του... εμείς είμαστε επισκέπτες από το χωριό και δεν ξέρουμε τίποτα, ούτε έχουμε συνυπευθυνότητα... Καιρός να ξαναστήσουμε λαϊκά δικαστήρια στο Σύνταγμα και να αποφασίζουμε δια βοής κάθε φορά όπως στο κολοσσαίο... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι μου λες τώρα; εδώ υπάρχει στην δικονομία ο "βρασμός ψυχής" και εσύ δεν αναγνωρίζεις την ηθική πλευρά κάθε πράξης; Πριν 1 χρόνο περίπου αθωώθηκε άνθρωπος που κυνήγησε και σκότωσε με την καραμπίνα μακρυά από το σπίτι του τον κλέφτη που το είχε παραβιάσει. Για την οικογένια που έχασε το παιδί μιλάμε πως ορίζεις "υποκειμενική" την ευαισθησία, τι να κάνουμε δηλαδή να λυπηθούμε το κράτος που αναγκάστηκε να πληρώσει την αποζημίωση, να δημιουργηθεί και δεδικασμένο και τώρα να υπάρχει περίπτωση οι ιθαγενείς να ζητούν αποζημιώσεις όταν σκοτώνονται από τους εργολάβους του δημοσίου... Μπορεί να ξαναχρεωκοπήσουμε.... Λες και οι νόμοι σε αυτή την χώρα φτιάχνονται για το καλό μας.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το παράδειγμα της φοροδιαφυγής, που φέρνεις, είναι ανακόλουθο. Δεν έχει δηλ. καμία σχέση με θάνατο. Δεν νομίζω να σε πείσω όμως... Εσύ άμα γίνεις αιτία να σκοτωθεί κάποιος με μηχανή και καταδικασθείς, θα κάνεις έφεση. Εγώ πάλι, θα τρελαθώ. Έχουμε διαφορετική ιδιοσυγκρασία μάλλον. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|