GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #20  
Παλιό 27-12-2013, 19:55
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Και επίσημα “στρατιωτικός νόμος” για την αιθαλομίχ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PLOIGOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εξεταζω καθολου ποια ειναι η ΠΟΠΕΚ κ ουτε με ενδιαφερει...Θα ηθελα ομως να απαντησει στις συγκεκριμενες ερωτησεις ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...

Θα γελασει καθε πικραμενος...
Xρηστο αυτο ειναι το συστημα των σωματειων, ενωσεων κ.λ.π. συνδικαλιστικων φορεων.
Μπροστα φωναζουνε ''αρον, αρον σταυρωσον αυτον'' και απο πισω πανε και τον ξεκρεμανε απο το ικριωμα πριν καν καλα καλα ανεβει πανω του.

Γιαυτο αυτα που λεει η ΠΟΠΕΚ και το καθε Συνδικαλιστικο οργανο ειναι για......τα ''οργανα''.

Θα σου πω κι ενα δικο μου παραδειγμα καυσιμων, οταν ασχολιομουνα με τα γιοτ εκανα και πετρελευσεις. Τα γιοτ δικαιουνται καυσιμων και λιπαντικων ατελως αν προκειται για επαγγελματικη χρηση πραγμα το οποιο πιστοποιειται απο το εγγραφο Εθνικοτητας του σκαφους.
Η παραλαμβανομενη πσοσοτητα δικαιολογειται απο την χωρητικοτητα των δεξαμενων και απο το δρομολογιο του σκαφους οπως αυτα τα δυο δηλωνονται στην δηλωση καυσιμων που κανει ο καπετανιος και φυσικα δεν ελεγχει κανενας αν και υπαρχει το σχετικο πιστοποιητικο.
Ειχα λοιπον ενα σκαφος 100μ(!!) γνωστου, πασιγνωστου κομπιουτερα το οποιο ειχε ερθει στην Μαρινα του Σταδιου ειρηνης και φιλιας.
Μου ειχε ζητησει καυσιμα 100 τονους ντηζελ, τοτε το 2004 το λιτρο το αφορολογητο ηταν 0,25-0,30ε......, επικοινωνω με την εταιρεια καυσιμων παραγγελνω την ποσοτητα και μου λεει, ''ξερουμε ποσο χωρανε οι δεξαμενες του?'', ''150 τοννους'' αποκρυνομαι.....''ΟΚ, θα δηλωσω οτι θα παρει 125 τοννους ωστε να βγαλουμε το πετρελαιο του φορτηγου αλλα και των καυστηρων για 5-6 χρονια για σενα και μενα......'' μου απηντησε.....ετσι στην ψυχρα και χωρις να με ξερει καν!!!!
Φυσικα ακυρωθηκε η παραγγελια επι τοπου.
Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:31.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!