![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδια προσωπικα σας προτεινω αυτο Αλοιφή καθαρισμού σωλήνων εξατμίσεων Autosol 125ml - MotoRAID δοκιμασμενο.εξαιρετικο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν χρησιμοποιήσετε βουρτσάκι ("κετσέ") μην ξεχάσετε να φορέσετε μάσκα και γυαλιά!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα φίλε. Αν θες να γίνουν καινουριοι οι λαιμοί πλύντο στο WASH AND GO στο Γουδί,κατεύθυνση προς Ζωγράφου,πρίν το Παίδων ,πίσω από το παρκάκι στα δεξιά, δίπλα από το τζαμάδικο.Γίνονται τέλοιοι. Ούτε εγω το πίστευα μέχρι που το είδα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ καλό το αποτέλεσμα δλδ η μέρα με τη νύχτα . ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχει τεράστια διαφορά....
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μια χαρά έγιναν..σημαντική διαφορά
και από βαθμό όχι μόνο 8/10..
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΕΙΚΙΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΔΑ ΔΙΤΑΝΘΡΑΚΙΚΗ Η ΣΟΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ........ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΩ ΤΗΝ AYTOSOL H VENOL EINAI ALOIFES ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΕΝ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΕΙΑ ....ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ..............................ΠΡΟΣΟΧΗ ...................................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ναι με λιγο νερακι ισα ισα να κραταει στο πανακι σου .......και τριβεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Για ριξτε μια ματια εδω.Εχει και πανοβουρτσες και τα στελνει παντου.
Autosol Αλοιφή Γυαλίσματος Μετάλλων 75ml Εμενα μου εφτασε ενα σωληναριο και για τις δυο εξατμισεις της μικρης μου και περισεψε για κανα μερεμετι. Last edited by ziumann; 28-08-2011 at 21:51. |
![]() |
| Tags |
| 1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|