![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μα τα χίλια balljoint .,.
Πασχάλη ξέρεις πόσο σε σέβομαι και δεν έχω κανένα προσωπικό με κανέναν ., αλλά με ενοχλεί η παραπληροφόρηση σε όλα τα επίπεδα.,., το άλλο το φόρουμ ακατανόμαστο δηλαδής.,., και μοτοσικλετιστές απο άλλα στρατόπεδα σε ίδια εκδρομή .,., απλά δεν τα μπορώ αυτά.., |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φιλικά! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε σακη εχεις δικιο αλλα με παρεσυρε η απαντηση του και το υφος του στην αναφορα μου
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δυστυχώς ο γραπτός λόγος είναι λίγο ψυχρός και πολλές φορές όλοι μας έχουμε παρασυρθεί. Να είμαστε όλοι καλά! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άκη, Σάκη, Πασχαλάκη και Χρηστάκη οργανώστε εκδρομούλες να φεύγουμε για να μην σαλτάρουμε εντελώς κι αφήστε τα αυτά, ακολουθήστε το παράδειγμα του Αργυράκη με το ωραίο εκδρομικό του, να περνάμε καλά είναι το ζητούμενο, να γελάμε, να είμαστε ζωντανοί.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας......Καλά τα λέει η Σοφία!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εντάξει Κορνηλιάκη!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
H επιθετικοτητα που ειναι?Πρεπει να εξηγησω σε σενα αλλα και σε ολους οσους μας κανουν τη τιμη να μας διαβαζουν γιατι δεν ηταν πουθενα στο φορουμ ανηρτημενη η εκδηλωση αυτη.Αναγκαστικα χρησιμοποιω ψυχρο λογο για μια ψυχρη και σιγουρα οχι ευχαριστη εξελιξη.Την οποια ομως δεν προκαλεσα εγω αλλα ο εξυπνος που εγραψε περι μητρικοτητας. Οσο για φανταρους και στρατηγους να σου δωσω το λινκ να γραφτεις να χορτασει το ματι σου! Βλεπεις πιο πανω τι γραφω στον Mits 70 η γραφεις για να γραψεις? Παιρνω τωρα το gs και παω στο Bansko αμα θες ελα να παμε μαζι!! Last edited by paschalis; 30-09-2011 at 13:31. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ψαχνω παρεα για Ζαγοροχωρια ή Καρπενησι | Gia1200nniS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 27-09-2011 09:11 |
Βενζίνη για κροίσους.... | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 14-04-2011 11:31 |
Πυρκαγιά στον Ευαγγελισμό, στην εντατική ψυχικά ασθενής | gsmaniac | Υγεία | 5 | 09-09-2010 10:20 |
ενα κουιζ για να σας δω | Alext | Διάφορα | 23 | 07-07-2009 15:07 |