![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πρέπει να έχει παιδικό τραύμα!! Μάλλον από μικρούλης δύο πράγματα ήθελε, το ένα να καβαλάει ΒMW και το άλλο να γίνει ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΤΡΕΗΝΤ..!!! ![]() ![]() (Εγώ είμαι ο νόμος!!!) ![]() ![]() ![]() Γιαννάκη, για κοίτα τώρα, πότε οι προβατίνες είναι σε πάχυνση,
ώστε να την κάνουμε ημερήσια, για ΜΠΕΕΕ ΠΙΚ-ΝΙΚ..!!!! Φιλάκια... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τsitso, γιατί νομίζεις, δεν έκατσα κοντά του..!!!
Αφου έφαγες, πάλι καλά.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() εγω ενα αθωω πλασματακι ειμαι |
|
|
|||
|
|||
|
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΛΟΥΣ,ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
έπρεπε να δεις τον τρόμο στο βλέμμα του σερβιτόρου όταν του είπες να μην πάρει το πιάτο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ακομη τρεχει... αφου στο τελος το μονο πιατο στο τραπεζι ηταν του γιαννη. δυο (2) μερες μετα, το πιατο ακομη εκει ηταν
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδια και απο μερους μου χαρηκα πολυ που σας γνωρισα
ηταν ολα ωραια και μια συναντηση με καινουργιους φιλους και πολυ κουβεντα για μοτοσυκλετισμο συγχαρητηρια στο φιλο λακη εις στο επανειδειν
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ..Ορεινή Πινδος με σκηνακι, κέφι...και μπόλικο adventure" | xurxes | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 163 | 05-05-2012 20:24 |
| δεξί καπάκι κυλίνδρων R1150GS... | MIKEVIII | Ζήτηση | 5 | 30-08-2011 09:03 |
| Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 23:32 |
| Μεθυσμένος στην παραλία βάζει το σορτσάκι του για μπλούζα!! | Kolokas | Αστεία Video | 9 | 30-03-2010 14:20 |
| Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Α | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 34 | 25-02-2010 11:17 |