![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Jimako τελικα μια χαρα βολτα ηταν και φανηκε απο τις φωτογραφιες. Οπως σου ειπα δεν μπορουσα να ερθω. Οταν κανονισεις την επομενη και ειναι παλι καθημερινη καλο ειναι να το πεις λιγο νωριτερα να κανονισουμε και καμια αδεια φιλαρακι. Επισης ειδα οτι αλλαξες και λαστιχα χωματινα ή ειναι η ιδεα μου για πες τι ειναι ευχαριστημενος ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
καιρο εχω να κατεβω απο εκει ωραια βολτα ,χαλαρη με απιστευτα τοπια,να εισαι καλα ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιλάτε ρε παιδιααααααααα . Με κάτι Κωνσταντίνους όλο το σαββατοκύριακο δεν πήρα χαμπάρι τίποτα . Είναι τα χωριά μου και έχω και την προίκα αφάγωτη κάτω απο τον αι γιώργη στη λάστα. Κρίμα θα πιναμε ενα κρασάκι.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε γιωργο να κανονίσουμε καμία βολτουλα παρέα προς τα εκει. Λαστα δεν έχω πάει αλλά Βυτίνα Δημητσάνα όλα τα λεφτά.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κριμα φιλε το ειχα γραψει.........να μαστε καλα την επομενη
|
|
|||
|
|||
![]()
ολα τα λεφτα το καφενειο στην πλατεια....αξιζει τον κοπο να πατε....μαγεια διαδρομη και ολο το χωριο
|
|
|||
|
|||
![]()
Όντως , να είμαστε καλά και να το κάνουμε . Jimmy είδα τώρα πότε το έβαλες αλλα το σκ λόγω διαφόρων εκδηλώσεων ή κοίμομουν ή γύρναγα οπότε δεν πολυμπήκα στο φόρουμ και το έχασα .
Κώστα όποτε θές , να σου κάνω και ξενάγηση 😉. Αααααα απάντα και κανά τηλέφωνο. Το καφενείο είναι πολύ μπροστά , σελφ σέρβις, φτιαγμένο με μεράκι απο τους χωριανούς. Κρίμα που αφήσαμε να γίνει ερημιά αυτή η όμορφη Ελλάδα . Sent from my iPhone using Tapatalk Last edited by Giof; 23-05-2012 at 01:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο κανονισε εσυ εκδρομη και σηκωσε την και θα δεις για ποτε θα μαζευτει κοσμος ( και εμεις μεσα εννοειται) . Τωρα που σηκωσε φωτος ο jimmys και ειδαν ολοι γατι απιστευτα μερη μιλαμε θα γινει πανικος ετσι και διοργανωθει κατι και βολευει η ημερομηνια.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έγινε
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|