![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() Και ενα στο Μιχαλάκη τον Τσίχλα απο την Κύπρο για την διάγνωση !!!Ακη τις σέλες τις βρήκα απο το car.gr αφόρετες (εβαλε adve) Πολύ καλύτερες απο τις δικές μου σε αίσθηση... Το χρώμα λίγο με χαλάει αλλά το ψάχνω για βαφή βινυλίου...Ίδωμεν ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη χαίρομαι που σε χαλάει το κοκκινάκι της σέλας
![]() Ουφφφφφ Το είπα και ξαλάφρωσα ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
παντως το κοντερ που εχω στη φωτο μου ειναι απο 1150 και γραφει (τοτε) 400000!!! ναι τετρακοσιες χιλιαδες ![]() (μιλια!!!!!!!!!!!!!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() )![]() ![]() ![]() ![]() οσοι 1200 αρηδες πιστευουν οτι δε θα εχει εξαυλωθει το κινεζικο τους μεχρι αυτα τα κμ ας μιλησουν![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
η αλλαγη θα γινοταν μονο με adve >2010..ερωτα με το anniversary
..θα την εδινα και θα καραδοκουσα να βρω μια σε καλη τιμη. αλλιως οπως προαναφερθηκε φορτωνω και φευγω χωρις ιχνος βλαβης βεβαια τωρα τελευταια μου εκαψε(βενζινη) οσο ο nivo+ο adv μαζι.. ![]() αλλα θα το σιγουρεψω στην επομενη βολτα διπλα στους αξιοπιστους!!!! ![]() ![]() οσο για τα φαναρια...ναι και εμενα την χαζευουν...ισως και να μην κυκλοφορουν και πολλα βεβαια.......................γνησια.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Όταν σας κοιτούν με απορία για το χρέπι που καβαλάτε εδώ και τόσα χρόνια, νομίζετε οτι θαυμάζουν το προϊστορικό σας μαστόδοντο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η κάθε μία έχει τη χάρη της, είτε είναι 1150 ή 1200 και στις δύο περιπτώσεις στα φανάρια σε χασεύουν, μπορεί λίγο περισσότερο στο 1200 λόγω τεχνολογίας πάντως το πιό ωραίο μου το είχε πεί ένας Μπάρμπας περίπου στα 60 με 65 χρονών ρωτώντας " Πώς είναι να καβαλάω τέτοια Κυρία " όταν είχα το 1150.
Ο Φίλος Νάπο τρίβει τα χέρια του από τον Εμφύλιο μας Stop the War
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|