![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλα αυτα τα smart phone Γ@ΜΑΤΑ......αφου μπορεις να γραφεις και απο pc ΑΛΛΑ και απο το φονι..........
ΕΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
giamilίδη, μη με βγάζεις γλώσσα, γιατί θα πάρω φόρα και πες του maniaKού, πως θα πάρω τρόμπα για το φουσκωτό του. Να το φουσκώσει κλά, εεε;;; γιατί θα διανυκτερεύσω μόνο την Παρασκευή, το Σάββατο μετά τη βόλτα θα επιστρέψω σπίτι γιατί έχω πολλές δουλειές. Το γράφω εδώ, γιατί με τα πμ είναι πιο επικίνδυνο . . . μπορεί να με τα υποκλέψουν. ΥΓ: Ασχοληθείτε λίγο και με το μηχανάκι του Όρθο, για να μην ανοίξει κάνα θέμα με τραπεζίτες και ψαχνόμαστε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγνωμη εαν αποστασιοποιουμε αλλα δεν θελω να παρω θεση. Δεν θα ελεγα οτι εχουν ξεφυγει αλλα σιγουρα υπαρχει μια ενταση.
Αααα και είμαστε in line και οι δυο.. |
|
|
|||
|
|||
|
online λεγεται συναδελφε. καλη συνεχεια και σε σενα.
|
|
|
|||
|
|||
|
θα πιουμε καφε φιλε την τεταρτη?
|
|
|
|||
|
|||
|
Πανε 4 φιλοι για mpoyrdeloτσαρκα......
Ρωταει ο οδηγος μια εκδιδομένη...... Κοπελια ..ΠΟΣΟ παει??????? 15000(δρχ) απο μπροστα και 20000 απο πισω........ πεταγεται ο αλλος..........ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ Μ@ΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ 20000??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΝΤΙΙΙΙΝΝΝΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ.. |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=jtnakos;899434]
Πανε 4 φιλοι για #########τσαρκα...... Ρωταει ο οδηγος μια εκδηδομενη...... Κοπελια ..ΠΟΣΟ παει??????? 15000(δρχ) απο μπροστα και 20000 απο πισω........ πεταγεται ο αλλος..........ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ Μ@ΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ 20000??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΝΤΙΙΙΙΝΝΝΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιάννη μου,
να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ! Σου υπενθυμίζω ότι το μέλος kingc, στο παρελθόν μας είχε εγκαλέσει για την τιμή που μας προσφέρει ο Σκορδίλης, στα zumo, λέγοντάς μας ότι αυτή η τιμή είναι η τρέχουσα και σε ερώτημα που του απευθύναμε να μας υποδείξει την πηγή του, απάντηση δεν λάβαμε ! Το αυτό συνέβη και με την υπόδειξη που μας έκανε. σχετικά με την τιμή δικλίνου, στην φετινή πίττα μας στο Negroponte ! Μας ενεκάλεσε πάλι, ότι κάναμε αποτυχημένο deal, τη στιγμή την οποία, το link που μας παρέπεμπε, τον διέψευδε κατηγορηματικά ! Κάτι παρόμοιο προσπαθεί να καταφέρει και τώρα ... Καλώς ή κακώς, το φόρουμ λειτουργεί και σαν ψυχοθεραπευτικό σε άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης "φροντίδας". Ας μην τους το στερήσουμε και ας δείξουμε και σ´αυτά τα άτομα την ανωτερότητα και τη μεγαλοσύνη μας ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
"giamil"lako ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον.......
παιδι μου.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πως τα καταφέρατε να σκοτωθείτε χωρίς δική μου συμμετοχή.....δεν το καταλαβαίνω!
![]() ![]() ![]() Ωρα όμως να τελειώνουμε! Ο συμφορουμίτης σας ortho έχει υπαρξιακό πρόβλημα στην αναζήτηση "νέας" μηχανής κι εσείς ασχολείστε με τα φθηνότερα λάστιχα, δίκλινα και τριολέ! Αιδώς!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|