GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-06-2013, 18:11
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Με το 26% από το πρώτο ευρώ κι όλες τις υπόλοιπες επιβαρύνσεις φυσικά και καταστρέφεσαι.

Το 40% με αφορολόγητο δε σε καταστρέφει αδερφέ. Και πάντα ήταν οι συντελεστές κλιμακωτοί.

Και για να το κάνω λιανά. Στα 20.000 ευρώ καθαρά, 26% σημαίνει 5.200 ευρώ. Πρόσθεσε και 400 ευρώ εισφορά αλλυλεγγύης, πρόσθεσε και 650 ευρώ ( φετινό ) τέλος επιτηδεύματος. Βάλε κι άλλα 1.000 ευρώ χαράτσι για σπίτι και ιατρείο ( άντε 850 ευρώ του χρόνου ). Εχουμε φτάσει ήδη στα + 7.000 ευρώ σε φόρους, αν δε μου διαφεύγει κάτι αυτή τη στιγμή. Ακόμη δεν έχουμε αρχίσει να τρώμε, να πληρώνουμε λογαριασμούς και και και.....

Αστα Γιώργο! έτσι δε σώνεται τίποτε, διότι μη μου πεις ότι από ότι μείνει θα επενδύσω κιόλας σε κάτι....
καλα, αντι για να σε σεντονιασω κανε ενα τηλεφωνο σε κανα δυο ελ. επαγγελματιες του φορουμ που γνωριζεις καλα και θα δεις οτι φορολογουνται με 40% χωρις εκπιπτομενο......
Reply With Quote
Παλιό 11-06-2013, 22:04
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα, αντι για να σε σεντονιασω κανε ενα τηλεφωνο σε κανα δυο ελ. επαγγελματιες του φορουμ που γνωριζεις καλα και θα δεις οτι φορολογουνται με 40% χωρις εκπιπτομενο......

Και γιατί δεν το κάνεις εσύ;! Πες μου ποιός φορολογούνταν με 40% χωρίς αφορολόγητο, πότε και γιατί; Δε θέλω ονόματα, επαγγελματική ομάδα θέλω.
Το είχα ποστάρει παλιότερα, δες τι γίνεται στη Γερμανία.....αφού θες να γίνουμε Γερμανία, να γίνουμε σε όλα φίλε μου!

Οχι ότι αρέσει σε σένα κι ίσως επουλώνει παιδικά σου τραύματα! Και μην το πάρεις στραβά αυτό που γράφω, αλλά δεν εξηγείται το μένος σου πιά!
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2013, 13:16
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Και γιατί δεν το κάνεις εσύ;! Πες μου ποιός φορολογούνταν με 40% χωρίς αφορολόγητο, πότε και γιατί; Δε θέλω ονόματα, επαγγελματική ομάδα θέλω.
Το είχα ποστάρει παλιότερα, δες τι γίνεται στη Γερμανία.....αφού θες να γίνουμε Γερμανία, να γίνουμε σε όλα φίλε μου!

Οχι ότι αρέσει σε σένα κι ίσως επουλώνει παιδικά σου τραύματα! Και μην το πάρεις στραβά αυτό που γράφω, αλλά δεν εξηγείται το μένος σου πιά!
Αν θελουν μπορουν να σου απαντησουν οι ιδιοι οπως μιλησαν σε εμενα δια τηλεφωνου πριν γραψω αυτο που εγραψα. Ρωτησα κι εμαθα, απο δικους ΜΑΣ ελ. Επαγγελματιες......κανε το ιδιο κι εσυ.
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2013, 16:14
Senior Member

Απόσπασμα:
Αν θελουν μπορουν να σου απαντησουν οι ιδιοι οπως μιλησαν σε εμενα δια τηλεφωνου πριν γραψω αυτο που εγραψα. Ρωτησα κι εμαθα, απο δικους ΜΑΣ ελ. Επαγγελματιες......κανε το ιδιο κι εσυ.

Επιμένω, πες για ποιά επαγγελματική ομάδα μιλάς. Ρώτησα κι έμαθα και μου είπαν, όπως λες κι εσύ, δε μου λέει τίποτε!

Τόσα ψάχνεις και βρίσκεις για να μας "τρίψεις" στα μούτρα, βρες τώρα αν και σε ποιούς υπάρχει τέτοια φορολόγηση και πόσταρέ το.

Και για να σε διευκολύνω, μέχρι 50.000 ευρώ 26%, από κει και πάνω 33% και αυτό τώρα.

το μόνο 40% υπάρχει εδώ

Αυξάνεται από 35% σε 40% ο συντελεστής παρακράτησης φόρου στις αμοιβές μελών Διοικητικού Συμβουλίου και τόκους από ιδρυτικούς τίτλους και προνομιούχες μετοχές. Επίσης, επιβάλλεται παρακράτηση φόρου με συντελεστή 40% και στα κέρδη που διανέμουν ή κεφαλαιοποιούν οι ημεδαπές ανώνυμες εταιρίες με τη μορφή, εκτός μισθού, αμοιβών και ποσοστών στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στους διευθυντές, αμοιβών στο εργατοϋπαλληλικό προσωπικό υπό οποιαδήποτε μορφή (bonus). Ισχύει από οικονομικό έτος 2014 και μετά (χρήση 2013).

Πηγή:www.capital.gr

Φόρος 25% στα μερίσματα του 2013 - Capital.gr

Κι είναι και φρεσκότατο.
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2013, 16:47
Senior Member

Σου επαναλαμβάνω πρόσθεσε εισφορές αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος.

Επίσης πας στη φορολογία καλά αμειβομένου μισθωτού.

Στην κλίμακα ως 25.000 ο μισθωτός θα πληρώσει με 22% μείον την έκπτωση φόρου, εν προκειμένω 1800 ευρώ.

Δε θα είχα καμιά αντίρρηση να φτάνω τις 50.000 καθαρά φίλε κι ας μου πάρει μετά 14.000.

Αφού δίνεις τα λινκ, γράφε τα κι όλα....
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2013, 23:47
tsak8 Ο/Η tsak8 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS '05
Προεπιλογή

Μιλας για το 4,3% των ανεργων
Συγκεντρωσουυυυυυυ

Στάλθηκε από το XOOM 2 ME μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Reply With Quote
Παλιό 14-06-2013, 00:00
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsak8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιλας για το 4,3% των ανεργων
Συγκεντρωσουυυυυυυ

Στάλθηκε από το XOOM 2 ME μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
27%-4,3%=22,7% πραγματικη ανεργια, διοτι ο ανεργος που μπορει κι επιλεγει εργασιες δεν ειναι ανεργος αλλα κατα συνειδηση ανεργος και φυσικα ουτε πειναει..........
Για σκεψου αυριο να ανακοινωνοταν οτι 58000 (1,350,000Χ4,3%) ανεργοι βρηκαν δουλεια τι αντικτυπο θα ειχε στην κοινωνια..........αν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ θα το δεις κι εσυ.
Reply With Quote
Παλιό 14-06-2013, 00:29
lempoi Ο/Η lempoi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

Απόσπασμα:
27%-4,3%=22,7% πραγματικη ανεργια, διοτι ο ανεργος που μπορει κι επιλεγει εργασιες δεν ειναι ανεργος αλλα κατα συνειδηση ανεργος και φυσικα ουτε πειναει..........
Για σκεψου αυριο να ανακοινωνοταν οτι 58000 (1,350,000Χ4,3%) ανεργοι βρηκαν δουλεια τι αντικτυπο θα ειχε στην κοινωνια..........αν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ θα το δεις κι εσυ.
Ποσο δικιο εχεις. Με καλεσαν και μενα απο μεγαλη γνωστη εταιρία στο χωρο των πωλήσεων και μου προσφεραν το τεραστιο ποσο των 200 ευρο τον μηνα για 8ωρη εργασια και φυσικα αρνηθηκα.... αρα ειμαι κατ επιλογην ανεργος και αχαριστος!!!
Reply With Quote
Παλιό 14-06-2013, 12:35
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από lempoi Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποσο δικιο εχεις. Με καλεσαν και μενα απο μεγαλη γνωστη εταιρία στο χωρο των πωλήσεων και μου προσφεραν το τεραστιο ποσο των 200 ευρο τον μηνα για 8ωρη εργασια και φυσικα αρνηθηκα.... αρα ειμαι κατ επιλογην ανεργος και αχαριστος!!!
Ρε γαμώτο τόσο γαλαντόμοι, μήπως έπρεπε να κάνεις μια προσπάθεια.
Reply With Quote
Παλιό 14-06-2013, 13:23
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από lempoi Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν μας λες και την εταιρεια να επεμβει το κρατος? Ο νομος παραβαινεται καταφορα......

Αλλα για στασου γιατι κατι δεν κολλαει στην ιστορια σου, πωλησεις=μισθος+ποσοστα επι των πωλησεων...τα λεω σωστα? Δεν μπορει να σου δινει μονο 200ε ανευ ποσοστων.....
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης