![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και γιατί δεν το κάνεις εσύ;! Πες μου ποιός φορολογούνταν με 40% χωρίς αφορολόγητο, πότε και γιατί; Δε θέλω ονόματα, επαγγελματική ομάδα θέλω. Το είχα ποστάρει παλιότερα, δες τι γίνεται στη Γερμανία.....αφού θες να γίνουμε Γερμανία, να γίνουμε σε όλα φίλε μου! Οχι ότι αρέσει σε σένα κι ίσως επουλώνει παιδικά σου τραύματα! Και μην το πάρεις στραβά αυτό που γράφω, αλλά δεν εξηγείται το μένος σου πιά! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επιμένω, πες για ποιά επαγγελματική ομάδα μιλάς. Ρώτησα κι έμαθα και μου είπαν, όπως λες κι εσύ, δε μου λέει τίποτε! Τόσα ψάχνεις και βρίσκεις για να μας "τρίψεις" στα μούτρα, βρες τώρα αν και σε ποιούς υπάρχει τέτοια φορολόγηση και πόσταρέ το. Και για να σε διευκολύνω, μέχρι 50.000 ευρώ 26%, από κει και πάνω 33% και αυτό τώρα. το μόνο 40% υπάρχει εδώ Αυξάνεται από 35% σε 40% ο συντελεστής παρακράτησης φόρου στις αμοιβές μελών Διοικητικού Συμβουλίου και τόκους από ιδρυτικούς τίτλους και προνομιούχες μετοχές. Επίσης, επιβάλλεται παρακράτηση φόρου με συντελεστή 40% και στα κέρδη που διανέμουν ή κεφαλαιοποιούν οι ημεδαπές ανώνυμες εταιρίες με τη μορφή, εκτός μισθού, αμοιβών και ποσοστών στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στους διευθυντές, αμοιβών στο εργατοϋπαλληλικό προσωπικό υπό οποιαδήποτε μορφή (bonus). Ισχύει από οικονομικό έτος 2014 και μετά (χρήση 2013). Πηγή:www.capital.gr Φόρος 25% στα μερίσματα του 2013 - Capital.gr Κι είναι και φρεσκότατο. |
|
|
|||
|
|||
|
Σου επαναλαμβάνω πρόσθεσε εισφορές αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος.
Επίσης πας στη φορολογία καλά αμειβομένου μισθωτού. Στην κλίμακα ως 25.000 ο μισθωτός θα πληρώσει με 22% μείον την έκπτωση φόρου, εν προκειμένω 1800 ευρώ. Δε θα είχα καμιά αντίρρηση να φτάνω τις 50.000 καθαρά φίλε κι ας μου πάρει μετά 14.000. Αφού δίνεις τα λινκ, γράφε τα κι όλα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Μιλας για το 4,3% των ανεργων
Συγκεντρωσουυυυυυυ Στάλθηκε από το XOOM 2 ME μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για σκεψου αυριο να ανακοινωνοταν οτι 58000 (1,350,000Χ4,3%) ανεργοι βρηκαν δουλεια τι αντικτυπο θα ειχε στην κοινωνια..........αν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ θα το δεις κι εσυ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε γαμώτο τόσο γαλαντόμοι, μήπως έπρεπε να κάνεις μια προσπάθεια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Αλλα για στασου γιατι κατι δεν κολλαει στην ιστορια σου, πωλησεις=μισθος+ποσοστα επι των πωλησεων...τα λεω σωστα? Δεν μπορει να σου δινει μονο 200ε ανευ ποσοστων..... |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|